• PAYLAŞ

2016 Yaz Bandana Modası

  • 15/07/2016 - 13:16
  • 0 Yorum
  • 1270 görüntüleme

Yaz sezonunun vazgeçilmez aksesuarlarından birisi olan bandanalar; hem plajda, hem sokakta hem de yaz akşamlarında kullanabileceğiniz farklı model seçenekleri sunuyor. Beyaz basic tişört ve altında kot şort kombini, sıcak yaz günlerinin vazgeçilmezidir. Hem sade, hem de rahat tarzı ile bu kombinden sokakta adım başı görebilirsiniz. Bu tarz yazlık, rahat kombinlerde farklılığı yaratan aksesuarlar oluyor. Rengarenk, desenli ve baskılı modelleri ile 2016 yaz bandana modası hakkında sizler için araştırma yaptık ve en beğendiğimiz modelleri derledik…

1.foto

Bandana ve güneş gözlüğü ikilisi yaz için ideal bir seçim. Desenli modeli ile yazlık topuzunuzu tamamlamak için kullanabileceğiniz bandalar, yazın favori aksesuarlarından. Festival ya da açık hava konserleri için giydiğiniz beyaz elbisenizi tamamlamak için renkli bir bandanadan yardım alabilirsiniz.

2016-bandana-modası

Farklı bandana bağlama yöntemleri sayesinde, eğlenceli saçlar yaratabilirsiniz. Yaz sezonunda giydiğiniz atletinizi renklendirmek için at kuyruğu yaptığınız saçınızı farklı şekillerde bandanalar ile bağlamayı deneyin. Birkaç tutamı dışarıda bırakarak modern bir görünüm yaratabilirsiniz.

2016-bandana-modası

Bandanaları yalnızca topuz ya da at kuyruğu yaptığınız saçlarınızla değil, açık bıraktığınız saçlarınızı tamamlamak için de kullanabilirsiniz. Puantiye, her yaz olduğu gibi 2016 yazının da favori desenlerinden. Bu desenleri, sadece kıyafetlerde değil, bandana gibi aksesuar seçimlerinizde de kullanabilirsiniz.

2016-bandana-modası

Sadece plajda ya da sokakta değil, moda dergilerinde de bandanalar ile sıkça karşılaşıyoruz. Resimdeki bandana bağlama modeli bu sezon oldukça trend. Tıpkı gelin başı gibi aşağı sarkan ucu ile kombininizi tamamlamak için ideal bir seçim.

2016-bandana-modası

Bandanalar, kadınlar için en renkli, en eğlenceli aksesuarlardan. 2016 yazında kombinlerinizi siz de güneş gözlüğü ve bandana ikilisi ile tamamlayabilirsiniz. Bandana seçiminde tek bir modelle yetinmek yerine; farklı renk ve desenlerde birkaç bandana edinmenizi öneriyoruz. Böylece elinizin altında her kombine uygun bir bandana bulundurabilirsiniz.

2016-bandana-modası

Yazın renklerini barındıran bandanaları, eşarp şeklinde bağlayarak da kullanabilirsiniz. Oldukça havalı görünen bu bağlama şekli, sade bir kombini renklendirmek için ideal bir seçim. Yazlık beyaz elbisenizi bir plaj partisine giderken resimdeki gibi bir bandanayı, yine resimdeki gibi bağlayarak kullanabilirsiniz.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  • PAYLAŞ
ETİKETLER :


Böldüğüm için üzgünüm ama,


2 dk’dan daha fazla bir süredir sitemizdesiniz.Bir beğeniyi hakettiğimizi düşünüyoruz 😉