• PAYLAŞ

2016 Yaz Elbise Modelleri

  • 01/07/2016 - 00:20
  • 0 Yorum
  • 1578 görüntüleme

Yeni sezon için sizlere birbirinden güzel elbise önerilerimiz var. Eğer siz de yaz deyince içi kıpır kıpır olanlar, aklına tiril tiril elbiseler gelenlerdenseniz, 2016 yazı için hazırladığımız bu yazıya bakmadan karar vermeyin.

1.foto

İlkbahar-yaz konseptine uygun bir elbise. Transparan dantel işlemeleri, soft rengi ve mini boyuyla bu elbiseyi yaz günlerinde de yaz akşamlarında da rahatlıkla kullanabilirsiniz. Yaz sezonunda bir düğüne katılırken de seçenekleriniz arasına alabilirsiniz.

2.foto

Çiçek desenleri her zamanki gibi bu yazın da favorilerinden. Elbisenin yaka kısmından başlayarak, eteğe doğru yoğunlaşarak devam eden bu model, 2016 yaz elbise modelleri arasında yer alıyor.

3.foto

Omzu açık elbiseler bu yaz çok moda. Fırfırlı yaka detayı, desenli tasarımı ve beyaz rengi ile ilkbahar-yaz konseptine oldukça uygun bir model. Siyah-beyaz ikilisini bir araya getiren puantiye detayları ile de yazın trendine gönderme yapıyor.

4.foto

Üzeri baskılı bu elbise 2016 yazının favorilerinden. Gece-gündüz demeden rahatlıkla kullanabileceğiniz bir model. Dilerseniz sandaletler ile kombin ederek gündüz, stilettolar ile de akşam dışarı çıkarken kullanabileceğiniz bir tasarım. Etnik detayların bu yaz elbiselerde sıkça kullanıldığını görebiliyoruz.

5.foto

Sizin için yazın ön planda olan şey rahatlıksa, tam da size göre bir elbise. Önü kısa, arkası uzun asimetrik tasarımı ile birkaç sezon öncesinin modasının bu sezon yeniden yükselişe geçtiğini görüyoruz. Üzerindeki sade desenler ise beyaz elbisenin tarzını daha modernleştiriyor.

6.foto

Su yeşili bu yazın da favorilerinden. Şortlardan eteklere, bluzlardan pantolonlara, elbiselerden aksesuarlara kadar her parçada su yeşili ile karşılaşabilirsiniz. Soft görünümüne rağmen modern tarzı ile dikkat çeken su yeşili elbise, belindeki dantel işlemeli pencereleri ve çan formdaki eteği ile oldukça trend görünüyor. Pembe ya da sarı tonlarında bir sandalet, bu elbiseyi tamamlamak için iyi bir seçenek.

7.foto

Bu yaz baskılı ya da işlemeli beyaz uzun elbiseler hiç olmadığı kadar moda. Yaka detayı etnik işlemelerle zenginleştirilen maksi boy beyaz elbiseyi, ister bir plaj partisinde, isterseniz de şehirde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

8.foto

Manzara baskılı 3 boyutlu elbiseler, 2016 yazının favorilerinden. Hem şık, hem modern hem de iddialı görünen bu tasarımlar için gardırobunuzda yer açın.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  • PAYLAŞ
ETİKETLER :


Böldüğüm için üzgünüm ama,


2 dk’dan daha fazla bir süredir sitemizdesiniz.Bir beğeniyi hakettiğimizi düşünüyoruz 😉