• PAYLAŞ

2017 Bikini ve Mayo Modelleri

  • 13/08/2017 - 17:00
  • 0 Yorum
  • 788 görüntüleme

Artık yazın gelmesiyle birlikte tatil planları da yapılmaya başlandı. Tatil planlarından sonra gündem de olan bir diğer konu ise 2017 bikini ve mayo modelleri olmaktadır. Yeni sezonda göz dolduracak en tarz bikini modelleri arasından seçiminizi yapmak ve tatilde dahi tarzınızı ortaya koymak için aşağıda ki bikini modellerini detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. 2017 yılının gözde renkleri arasında krem tonları ağırlıkta olmak üzere bebek mavisi ve bebek pembesi gibi renkler yer almaktadır.

Düşük omuzlu bikini modelleri

2017 yılının trend kıyafetleri ile de uyumluluk gösteren 2017 bikini modelleri arasında yerini alan düşük omuzlu bikiniler sezonun en çok tercih edilen tarz parçalarından biridir. Özellikle omuzlarını sergilemek isteyenlerin tercih edebileceği bir model olan düşük omuzlu bikiniler tarzınızı yansıtmanıza ve güzelliğinizi ortaya çıkarmanıza yardımcı olacaktır.

Yüksek bacak oyuğu olan mayolar

Daha çok 90’lar tarzının hakim olduğu bu mayo modelleri özellikle yüksek bacaklı kişilerin ilk tercihleri arasında yer almaktadır. 2017 sezonunda en sık karşılaşacağımız mayo modellerinden biri olan yüksek bacak oyuklu bu modeller kısa bacaklı kişiler için aynı zamanda avantaj haline dönüşebilmektedir.

Yüksek belli bikini modelleri

Nerdeyse her markanın koleksiyonunda yer alan yüksek belli bikini modelleri bu yazın en önde gelen parçalarından biri olmaktadır. Her plajda sıklıkla rastlayacağımız ürünlerden biri olan modeller vücudunuzda ki sorunların bölgelerin de toparlanması için birebirdir. Özellikle kum saati vücut tipine sahip olan kişilerin vücutlarını çok iyi sergileyebilecekleri bu modeller plajlarda tarzınızı ortaya koymanıza yardımcı olacaktır.

Kesik detaylı mayo modelleri

2017 sezonunda öne çıkan detaylardan biri de pencere veya kesikler. Daha çok elbiselerinde görmeye alışık olduğumuz bu detaylar 2017 mayo modellerine de atlamış durumdadır. Seçim yaparken teninizin bronzlaşma aşamasında kesik detayların vücudunuzda ne gibi bir iz bırakacağına dikkat etmekte yarar var.

Tığ işi – örme bikiniler

Bu sezonun en gözde parçalarından biri örme bikiniler olmaktadır. 2017 koleksiyonuna ait çoğu üründe kullanılan örme detaylar herkes tarafından büyük bir ilgi ile karşılanmakta ve tercih edilmektedir. Şort, bluz, elbise gibi yaz döneminde çok sık kullanılan bu ürünlerde yer alan örme detaylar vücut hatlarının vurgulanmasında çok iyi bir seçim olmaktadır. Seçim yaparken dikkat etmeniz gereken tek nokta çok kalın modellerden uzak durmanız gerektiği olacaktır. Çünkü bu tarz modeller sizi olduğunuzdan daha kalın bir yapıda gösterebilir.

Fırfırlı mayo ve bikiniler

2017 mayo ve bikini modelleri arasında en çok rağbet gören ürünlerden biri de fırfır detayları olan mayo ve bikiniler oldu. Bu duruma paralel olarak çoğu tasarımcı tasarladığı mayo ve bikini modellerinde fırfır detaylarını kullanarak mayo ve bikinilerin daha trend bir yapıya ulaşmasını sağladı. Yaz döneminde kendinize ait bir tarz oluşturmak için tercih edebileceğiniz en iyi parçalardan biri fırfır detayları olan mayo ve bikini modelleri olacaktır.

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]
  • PAYLAŞ


Böldüğüm için üzgünüm ama,


2 dk’dan daha fazla bir süredir sitemizdesiniz.Bir beğeniyi hakettiğimizi düşünüyoruz 😉