• PAYLAŞ

2017 Makyaj Modası İçin Öneriler

  • 13/08/2017 - 19:00
  • 0 Yorum
  • 828 görüntüleme

Kıyafet ve saçta olduğu gibi makyajda da her yıl trendler değişmektedir. Makyaj bir bayanının doğal güzelliğini dışa yansıtan en önemli dokunuşlardan biridir. Tabi ki doğru makyaj yapmak da bu konuda oldukça önemlidir. 2017 makyaj modası trendlerinde doğal göz makyajları, mat rujlar öne çıkanlar arasında yer almaktadır. 1960’ların twiggy makyaj modeli 2016 yılında da ön planda olan detaylar arasındadır. Kirpiklerin daha da çok ön planda olduğu yeni yılın makyaj modasında eyeliner sürerek daha da çok ilgi çekici olmasını sağlayabilirsiniz.

2017 makyaj modası kış ayı önerileri;

2017’nin kış sezonunda daha da çok yükseliş göstermeye devam eden dumanlı göz makyajıdır. Yoğunlukta siyah, gri ve kahverengi kullanılarak yapılan dumanlı göz makyajları oldukça çarpıcı bir görünüm yaratmaktadır. Dumanlı göz makyajında en önemli nokta cilt makyajının olabildiğince az olmasıdır. Ruj seçiminizde ise ten rengi rujlar veya tatlı şarap rengi rujlar kullanabilirsiniz.

Kırmızı dudaklar da 2017’nin kış makyaj trendin de önemli bir yere sahiptir. Diğer yandan siyah dudaklar da bu yılın kış sezonunda ön plana çıkıyor. Bu mat dudaklara sahip olmak için aynı tonlarda dudak kalemi kullanmanız rujunuzu daha düzgün sürmenize yardımcı olacaktır. 1990’lı yılarda da makyaj trendleri arasında yer alan parlak dudaklar 2017 makyaj modası trendinde de yer almaktadır. Dudak parlatıcıları dudaklarınızın daha dolgun gözükmesine yardımcı olacaktır. Göz makyajında ise çoğunlukta gri tonlar bu yılın makyaj trendleri arasında yerini almış bulunmaktadır.

2017 makyaj modası yaz ayı önerileri;

2017’nin yaz sezonunda ise ön planda yer alanlar şunlardır; Ruj renklerinde bu yaz en önemli renk elma şekeri kırmızısıdır. Bir diğeri ise açık renkli dudak parlatıcılarıdır. 90’lı yıllarda yer alan dudaklardaki kahverengimsi renkler bu yıl tekrardan karşımıza çıkıyor. Dumanlı göz makyajı 2017’nin kış sezonunda trendler arasında olduğu gibi yaz sezonunda da yer alıyor. Dumanlı göz makyajında da sıkça karşımıza çıkacak olan mavi tonları nötr renkleri adeta bize unutturacak. Gri tonlarında gölgelerle kullanımı sıkça karşımıza çıkacak. 2017’nin yaz sezonunda düzensiz mavi tonların yanı sıra sarı ve beyaz renklerde ilgi çekmektedir. Pembe, mavi tonları, gri tonlardaki göz maskeleri ile ilgi çekici görünümü ile bu yılın yaz sezonunda yerini alıyor.

2016 da yer alan kedigözü makyajı bu yılda sıkça karşımıza çıkacak. Oldukça seksi bakışlar kazandıran kedigözü makyajı mavi gölgeler ile birleşerek egzotik bir hava kazandırıyor. Kedigözü makyajını çoğunlukta klasik güzel bayanların kullanacağını da göreceğiz.  Gün batımı renkleri gözlerde bu yıl yerini almaktadır. Pembe, kırmızı ve turuncu renkler göz kapaklarında sıkça görülecek. Kaşlar konusunda ise bu yıl doğal haline bırakmak ön plana çıkacak.  Elmacık kemiklerinin ortaya çıkmasını sağlayan doğal tonlar ve şeftali tonlarındaki pudralar da oldukça ilgi çekici bir hava katacak.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  • PAYLAŞ


Böldüğüm için üzgünüm ama,


2 dk’dan daha fazla bir süredir sitemizdesiniz.Bir beğeniyi hakettiğimizi düşünüyoruz 😉