• PAYLAŞ

2017 Yılbaşı Geçesinde Nasıl Giyinmelisiniz?

  • 06/12/2016 - 18:55
  • 0 Yorum
  • 932 görüntüleme

2017 Yılbaşı Geçesinde Nasıl Giyinmelisiniz?

Bir yılı daha acısı ile tatlısı da geride bırakmamıza çok az kaldı. Ülkemizde bu yıl içinde yaşanan olaylar bu seneyi bize çok da iyi hatıralar ile hatırlatmayacak. Ancak artık onu geride bırakmalı ve geleceğimize odaklanmalıyız. Gelecek  yıl hakkında iyimser konuşamasak da zamanın bize ne getireceğini bilemeyiz. Neyse, içimizi fazla karartmadan bir aydan az bir zaman kalan yılbaşı gecesi için nasıl giyinmeniz gerektiğine değinelim. Bu gece parti gecesidir. Şirketler çalışanları için partiler düzenler. Her mekanda ayrı bir sanatçı sahneye çıkar ve müthiş performanslar sergiler.

Bu gece ne giyeceğiniz çok önemlidir. Giyeceğiniz kıyafetini katılmaya karar verdiğiniz etkinliğe göre şekillendirmelisiniz. Biz sizler bu yazıda parçalardan bahsedelim ayrıca yılbaşı gecesi gideceğiniz etkinliğe göre yapabileceğiniz kombinlerden bahsedelim.

 

Etek kombini

Pullu etekler bu sezonun moda kıyafetlerinden birisidir. Bu eteği ister midi isterseniz de mini eteklerden tercih edebilirsiniz. Bu eteğin üzerine sade bir tişört giyebilirsiniz. İkisini kadife ile birleştirdikten sonra diz üstü bir çizme ve takılarınızla güzel bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Tulum

Hem rahat olması hem de şık bir görünüm sağlaması açısında yılbaşı gecesi tulum tercih edebilirsiniz. Bu tulum tercihinizi bu senenin en dikkat çekici botu olan süetlerle tamamlayabilirsiniz. Bu ikilinin üzerine yapay kürk size gideceğiniz ortamlarda ayrı bir hava katacaktır. Bu kıyafetlere uygun takılarla kombini tamamlayabilirsiniz.

2017-yilbasi-kombin-onerileri-pantolon-stili

Elbise

Yılbaşı gecesi kıyafetlerinin olmazsa olmazıdır. Bu gecenin en çok tercih edilen rengi kırmızı ile tercih edeceğiniz elbiseniz size ayrı bir hava katacaktır. Bu renk çok iddialıdır. Bunun üzerine soğuktan korunmak için gri renkte bir kaban alabilirsiniz. Son olarak bu elbiseyi tamamlamak için rujunuzu kırmızı tonunda tercih etmelisiniz. Bu kombin gecenin en seksi bayanı olmanızı sağlayacaktır.

Pantolon

Yılbaşı gecesinde hem rahat hem de şık olmak istiyorsanız pantolonlarla bir kombin yapabilirsiniz. Bunun üzerine ince askılı bir bluz tercih edebiliriz. Bu sezonun rengi olan gri renkte topuklu bir ayakkabı ve bluzun üzerine giyebileceğiniz yapay kürk farklı bir hava oluşturmanızı sağlayacaktır.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  • PAYLAŞ


Böldüğüm için üzgünüm ama,


2 dk’dan daha fazla bir süredir sitemizdesiniz.Bir beğeniyi hakettiğimizi düşünüyoruz 😉