• PAYLAŞ

Instagram hesabı dondurma işlemi nasıl yapılır?

  • 28/07/2016 - 16:31
  • 0 Yorum
  • 428 görüntüleme

Dünyanın en çok fotoğraf paylaşılan platformlarından birisi haline gelen İnstagram, Facebook çatısı altında eklediği yeni özellikleri ile kullanıcılarını memnun etmeye devam ediyor. Bu sayede çok kısa süre içerisinde fotoğraflarınızın üzerinde oynamalar yaparak yayınlama şansına sahip oluyorsunuz. Fotoğraflarınıza etiketler koyarak daha çok insana ulaşmak için ek yardımcı kaynaklarda bulunuyor. Ancak İnstagram’dan bir süre sıkılabilirsiniz. Bu sizin ruh haliniz ile alakalı bir durumdur. Ve İnstagram hesabınızı bir süre dondurmak istiyorsunuz. Bunun için ne yapmanız gerektiği konusunda bir fikriniz yoksa aradığınız yazıyı bulduğunuzu söyleyebiliriz. Yazımızın içeriğinde instagram hesabınızı dondurmak için yapmanız gerekenleri detaylı bir şekilde bulacaksınız.

instagram-nasil-dondurulur

Instagram hesabınızı geçici olarak dondurmak ya da tamamen silmek için yapmanız gerekenler çok basittir. Hesabınızı geçici olarak kapattığınızda hesabınızda bulunan resimler, bilgiler ve yorumlara ne olacağını merak ediyorsanız kısaca anlatalım. Tüm bilgileriniz hesabınızı yeniden aktif edene kadar Instagram tarafından saklanacaktır. Aktif edildikten sonra tüm bilgileriniz eski yerlerine gelecektir. Hesabınızı telefonunuzda bulunan Instagram uygulaması üzerinden geçici olarak kapatma şansınız yok. Bunun için yapmanız gereken uygulamanın web sayfasına gitmek olacaktır. Web sayfasına kullanıcı bilgileri ile giriş yapmalısınız. Girişi başarı ile yaptıktan sonra ekranın sağ üst köşesinde bulunan kullanıcı adınızın yazdığı kısma tıklamalısınız. Açılan menüde Profil Düzenle seçeneğine tıklamalısınız. Bu işlemleri tamamladığınız da karşınıza Hesabımı Geçici Olarak Kapat sayfası gelecektir.

Bu seçenek Profil Düzenle sekmesine tıkladıktan sonra sağ altta bulunmaktadır. Karşınıza çıkacak sayfada hesabınızı dondurduğunuz sırada olabilecekleri tercih edebileceğiniz bir sayfa gelecektir. Hesabınızı maksimum 7 gün olarak dondurabiliyorsunuz. Açılan sayfada hesabınızı neden kapatmak istediğiniz yönünde bir soru gelecek. Durumunuza göre bunların arasında tercih yapabilirsiniz. Hesabınızı dondurduktan sonra kısa süre içerisin de tekrar geri açmak istemeniz halinde en az 3 saat beklemeniz gerekiyor. Bu süre sonrasında hesabınızı tekrar aktif hale getirdiğiniz bazı sorunlar ile karşılaşabilirsiniz. Hesabınızda bulunan fotoğraflar anında geri gelmeyebilir. Bu konuda canınızın sıkılmasına gerek yok, bu sistemle alakalı bir durumdur ve bir süre sonra tüm bilgileriniz eksiksiz olarak tamamlanacaktır.

[Toplam:0    Ortalama:0/5]
  • PAYLAŞ
ETİKETLER :


Böldüğüm için üzgünüm ama,


2 dk’dan daha fazla bir süredir sitemizdesiniz.Bir beğeniyi hakettiğimizi düşünüyoruz 😉