• PAYLAŞ

2017 Sonbahar Modası Renkleri

  • 13/08/2017 - 21:00
  • 0 Yorum
  • 741 görüntüleme

2017 yılının son yazını yaşadığımız bu günlerde, sonbahar için hazırlıklar başladı bile. Özellikle kış ve yaz ayları için pek çok moda defilesi düzenlendi. Paris, Milano gibi modanın kalbinin attığı şehirlerde düzenlenmiş olan defilelerde ise faklı renkler ve farklı modeller göz doldurdu. 2017 sonbahar modası için öne çıkan renkleri sizler için derlerdik. Bu renkler ile güzle ve şık kombinler yapabilir, sonbaharın parlayan yıldızı olabilirsiniz.

2017 sonbahar modası renkleri nelerdir;

  • Turuncu;

Enerji dolu ruhlara sahip olan insanları temsil eden turuncu, bu sonbahar içinizi ısıtacak. İddialı ve farklı modeller ile karşımıza çıkan turuncu rengi, en beğenilen renkler arasında yerini aldı.

  • Pastel;

Sakinlik ve huzuru temsil eden pastel renkler, bu sonbahar sezonunda da karşımıza çıkıyor. Şıklık ve zarafetin simgesi olan bu renkler, kıyafetlerden aksesuarlara, her yerde kullanılmaktadır.

  • Kırmızı;

Ateşin rengi olan kırmızı, dikkat çekmek isteyen bayanların bir numaralı tercihi oluyor. Bu nedenle 2017 sonbahar modası öne çıkan renklerin arasında kırmızı, ön sıralarda yerini çoktan aldı bile. Özellikle kıyafet, ayakkabı ve çantada görülen kırmızının her tonu, bu sonbaharda yakıp kavuracak gibi görünüyor.

  • Yağ yeşili;

Son zamanlarda kullanılan en güzel renklerden biri yağ yeşilidir. Bu rengi hangi modacı nasıl buldu bilmiyoruz ama, bayanların üzerinde harika durduğunu söyleyebiliriz. Özellikle yeşilin tonlarında hoşlanıyorsanız, bu sonbaharda en göz alıcı kıyafetleri yağ yeşili renginde taşıyabilirsiniz.

  • Gri;

Her yıl klasik olan renklerden biri de tabi ki gridir. Bu sonbaharda da karşımıza çıkan gri rengin her tonlarını, gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

  • Pembe ve tonları;

2016 yılı ile birlikte hayatımıza girmeye başlayan pembe ve tonları 2017 yılı ile iyice hayatımıza yerleşti diyebiliriz. Özellikle pudra, fuşya, lila ve canlı pembe tonları ile bu sonbaharda etrafınıza neşe saçabilirsiniz. Pembe, hareketlilik katan bir renktir. İçinizi ısıtan bu rengi ofis ortamında da kullanabilir ve sonbaharın kasvetli havasından kurtulabilirsiniz.

  • Mavi;

Özellikle buz mavisi ve çık mavi tonları 2017 sonbahar modası için öne çıkan renkler arasına yer alıyor. Maviyi sterseniz kıyafetlerinizde kombin yaparken isterseniz de odalarınızın dekorasyonlarını yaparken kullanabilirsiniz.

  • Toprak renkleri;

2016 yılı ile birlikte başlaya öze dönüş yani doğaya dönüş akımı bu yıl da ön saflarda yerini almış gibi görünüyor. Özellikle kahverenginin toprak tonları, kum beji ve açık tonları, bütün kombinlerin baş tacı olmuş durumda. Makyajdan ayakkabıya kıyafetten aksesuara kadar pek çok alanda karcımıza çıkan bu renkler özellikle çantalarda çok sık kullanılacak. Sonbaharın gelişini simgeleyen toprak renkleri, 2017 modasının trendleri arasında yer alıyor.

Bunların dışında kullanılan siyah ve pudra renkleri de bu sonbaharın favorileri arasında yerini alıyor. Siyah renk zaten her sene moda olma özelliğini kaybetmiyor. Pudra rengi ise bayanlara en çok yakışan renkler arasında yer alıyor. Bu nedenle pudra rengi de siyah ve gri gibi her sezon, karşımıza çıkacak gibi görünüyor.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  • PAYLAŞ


Böldüğüm için üzgünüm ama,


2 dk’dan daha fazla bir süredir sitemizdesiniz.Bir beğeniyi hakettiğimizi düşünüyoruz 😉