• PAYLAŞ

2016 Makyaj Trendleri

  • 19/06/2016 - 18:02
  • 0 Yorum
  • 863 görüntüleme

Makyaj malzemeleri bir bayanın vazgeçilmezidir ciltlerinize yaptığınız  sihirli dokunuşlar kendinizi iyi hissetmenizi sağlar. Makyaj her sene kendine özgü renkleri ile hayatımıza renk katar. 2016 senesinin Makyaj trendlerini sizler için bir araya getirdik mavi tonlarda göz makyajları ve koyu kırmızı dudakların bu seneye damga vurduğunu şimdiden söyleyelim.

Koyu Kırmızı Dudaklar  

resim 1

Makyaj dendiğinde ilk akla gelen isim Pat McGrat koyu kırmızı dudakları bu yazın trendi olarak belirlemiş durumda

Mavi Tonlarında Göz Makyajı 

resim 2

2016 Moda haftasına damga vuran ve büyük ilgi çeken Diane Von Furstenberg ve defilenin makyaj artisti Pat McGrat maskara kullanımın da oldukça dikkat çekerken, gözlerde yeşil ve mavi tonları hakimdi.

Parlak ciltler

Moda haftasına damgasını vuran diğer bir defile Marchesa oldu ve makyaj artisti Gucci Westman modellere parlak ve canlı bir cilt kazandırmak için Mac Strobe Krem kullanmış, bu ürün cildi ışıltılı ve aydınlık göstermek için en iyi seçimlerden biri.

resim 3

Mat rujlar

resim 4

Topshop Unigue ve Oscar De La Renta defilelerine göz attığımız da mat kırmızı dudaklar en dikkat çekici detaylar. Kendine güvenen bayanların tercihi olacak gibi gözüküyor.

Kedi Gözü Makyajlar

resim 5

Dolce&Gabanna, zarif kadınlar zarif makyajlar dedi. Parlak bir cilt, kedi gözler ve dolgun dudaklar için mat kırmızı ruj.

Romantik Makyaj 

resim 6

Alberta Ferretti romantizmin ustası. Flörtöz kirpikler, saçlarda gold aksesuar ve kibar bir makyaj peri dünyasına bir adım.

 

 

 

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  • PAYLAŞ
ETİKETLER :


Böldüğüm için üzgünüm ama,


2 dk’dan daha fazla bir süredir sitemizdesiniz.Bir beğeniyi hakettiğimizi düşünüyoruz 😉