• PAYLAŞ

2016 Şapka Modası

  • 14/07/2016 - 22:18
  • 0 Yorum
  • 1063 görüntüleme

Yazlık stilin ve yaz modasının temsilcisi şapkalar, yeni sezonun favori aksesuarları arasındaki yerini alıyor. Tarzınızı yansıtacak bir parçaya ihtiyaç duyuyorsanız, kombininize uygun bir şapka tercihi yaparak şık ve modern bir tarz yaratabilirsiniz. Modayı yakından takip eden kadınların favori aksesuarı şapkalar, yeni sezonda da birçok farklı renk ve model seçeneği ile mağazalardaki yerini alıyor. Yazın vazgeçilmez modeli hasır şapkalarının yanı sıra, 2016 yazında daha birçok model ve renkte şapka modeli bulabilirsiniz. 2016 şapka modasında öne çıkan tasarımları bu yazımızda bir araya getirdik…

şapka-modası

Bu tasarımlar yeni sezonun favorilerinden. Tek renk ya da desenli seçenekleri ile 2016 yazında tercih edebileceğiniz şapka modelleri arasında yer alan bu modeller, hem şık hem de sportif kombinlerde kullanabileceğiniz tasarımlar. Desenli olanlar ise bizim favorilerimizden. Hem yuvarlak hem de ince yüz tipine yakışan bir model.

şapka-modası

Farklı tasarım şapkaları bu sezon rahatlıkla kullanabilirsiniz. 90’ların modası dekolteli şapkalar bu yaz geri dönüyor. Hostes şapkaları da bu yaz günlük kombinlerinizde tercih edebileceğiniz tasarımlar. Bu yaz sokak modasında bu üç tasarıma da rastlayabilirsiniz.

şapka-modası

Şapka deyince aklına klasik modellerden daha fazlası gelenlerdenseniz, bu modeller tam size göre. Tarzını ortaya koymak isteyen kadınlar için tasarlanan bu birbirinden yaratıcı modeller, 2016 şapka modelleri arasında yerini alıyor.

şapka-modası

Yaz ve şapka deyince ilk akla gelen model, hasır şapkalar oluyor. Hem sportif, hem de modern görüntüsü ile her yaz olduğu gibi bu yaz da hemen her kombininizde kullanabileceğiniz bu tasarımları, günlük kombinlerinizi hareketlendirmek için rahatlıkla kullanabilirsiniz.

şapka-modası

Şapka tasarımlarında bu yaz çizgili modeller öne çıkıyor. Gökkuşağının renklerini taşıyan bu modeller, renkli ve eğlenceli tavırları ile 2016 şapka modelleri arasındaki yerini alıyor. Dilerseniz tişörtler, dilerseniz yazın favorisi maksi elbiseler ile kullanabileceğiniz çizgili şapkaları, kombinlerinizi hareketlendirmek için de kullanabilirsiniz.

şapka-modası

Aksesuar seçiminde daha cesur davranmaya ne dersiniz? Mavi tonlarında tasarlanan bu modeller, şık ve modern duruşları ile 2016 şapka modasına yön veriyor. Farklı olmalarına rağmen bu yaz plajlarda bu tasarımlarla karşılaşmaya hazır olun.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  • PAYLAŞ
ETİKETLER :


Böldüğüm için üzgünüm ama,


2 dk’dan daha fazla bir süredir sitemizdesiniz.Bir beğeniyi hakettiğimizi düşünüyoruz 😉