• PAYLAŞ

Kıyafetlerinizdeki Sorunlardan Kurtulmanın 10 Pratik yolu

  • 26/06/2016 - 22:39
  • 0 Yorum
  • 778 görüntüleme

Günlük hayatımızda bir çok sorunlar karşılaşabiliyoruz bu sorunlar en çok giymeyi sevdiğimiz kıyafetlerimizin de başına gelebiliyor ve son derece can sıkıcı oluyor. Bayanların en çok şikayet ettikleri makyajlarını yaparken eşyalarını bulaşan makyaj lekeleri bu lekelerden kurtulmak aslında çok kolay yapmanız gereken leke olan yere biraz tıraş köpüğü sürmek ve yıkamak. Gardırop da duran eşyalarımızı giymeye karar verdiğimizde eşyalarımızın pamuklandığı ile sıklıkla karşılaşırız bunun için bir tıraş bıçağıyla üzerinden hafifçe geçmek tüm sorunu çözecektir. Bir kıyafetimiz çok seviyoruz ama üzerine çamaşır suyu sıçradı yapmanız gereken keçeli bir kalemle boyamak. Bayanların şikayetleri arasında olan yağ lekelerine karşı talk pudra dökerek yıkarsak yeni gibi olacağını göreceksiniz. Erkeklerin en büyük şikayetleri arasında bulunan ruj lekelerinden kurtulmak aslında inanılmaz basit bir saç spreyi alarak üzerine sıkmanız yeterli olacaktır. Deri ayakkabılarımız çok severiz ama bakımı ne yazık ki bir o kadar da zordur hele üstünde oluşan beyaz lekeler insanın canını oldukça sıkar bu lekelerden kurtulmanın en pratik yolu, buzlu soğuk bir suyun içine sirke katarak karıştırdıktan sonra temiz bir bezle silmek.

Bu pratik bir çok sevdiğiniz kıyafetinizi yeniden giymenizi sağlayacaktır. Örneğin bozulmuş bir fermuar tamir etmek için üzerine oje yada mumlu boya sürerek tamir etmeniz mümkün. Bir akşam yemeğinde kırmızı şarap içiyorsunuz ve bir aksilik üzerinize döküldü canınızı sıkmayın. Oturduğunuz yerden bir şişe beyaz şarap daha isteyin ve üzerine dökün lekenin kaybolduğunu göreceksiniz. Sıkışan fermuarlar herkesin sıkıntısı açması ayrı bir dert ama bir küçük vazelin yardımı size yetecektir üzerine sürmeniz sorunu ortadan kaldıracaktır.

Hayatımızın her anında her yerde başımıza gelebilecek sorunları çözmek hem size keyif verecektir hem de kıyafetlerinizin yenilerini almak yada kuru temizleme ile uğraşmanıza gerek kalmayacak.

maxresdefault  ruj-lekesi-nasil-yapilir-696x385

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  • PAYLAŞ
ETİKETLER :


Böldüğüm için üzgünüm ama,


2 dk’dan daha fazla bir süredir sitemizdesiniz.Bir beğeniyi hakettiğimizi düşünüyoruz 😉