• PAYLAŞ

2016 Davet Elbiseleri

  • 01/07/2016 - 00:03
  • 0 Yorum
  • 1960 görüntüleme

2016 yazında katılacağınız davetlerde giyebileceğiniz sezonun en trend elbiselerini sizler için derledik. Her vücut tipi için mini, midi, maksi, göğüs dekolteli, sırt dekolteli ya da asimetrik kesim modelleri bu yazımızda bulabilirsiniz. İşte yeni sezonun en moda davet elbiseleri

1.foto - Kopya

Katılacağınız davet ve partilerde dikkatleri üzerinize toplayacak bir seçim. Transparan ve taş işlemeli üst detayı, çan formdaki eteği ve mini boyu ile özellikle genç kadınların favorisi. Bir doğum günü partisine katılacaksanız, tercihinizi bu tarz modellerden yana kullanabilirsiniz.

2.foto - Kopya

Tek bir dekolte tercih edenler için bu tarz uzun kollu mini elbiseleri öneriyoruz. 2016 davet elbiseleri arasında da görebileceğiniz bu modeller, bacaklarına güvenen kadınların tercihi oluyor. Üzerindeki baskı ve işlemeler ile modern ve canlı bir görünüme kavuşan bu elbise, yaz partileri için ideal bir seçim.

3.foto - Kopya

Davet deyince tercihini maksi elbiselere yönlendirenlerdenseniz, bu elbise tam size göre. Hem zarif, hem iddialı. Sezonun modası saks mavisi tonlarındaki göğüs dekolteli bu ince askılı maksi boy elbise, şıklığı ile 2016 davet elbiseleri arasında yer almayı hak ediyor.

4.foto

Dekolte seçiminde sırt dekoltesini tercih edenlerdenseniz, bu modeller tam size göre. Aşırıya kaçmayan sırt dekoltesi ve yerlere kadar uzanan eteği ile hem zarif hem de modern bir seçim. İster bir davet, isterseniz de bir düğün için tercih edebilirsiniz.

5.foto

Yeni sezon abiye modellerinden bahsederken midi modellerden bahsetmeden olmaz. İlkbahar- yaz sezonunun öne çıkan renklerinden mint yeşili tonlarındaki bu elbise, bele oturan tasarımı, çan formdaki eteği ve dantel işlemeleri ile zarif bir görünümü simgeliyor.

6.foto

Gösterişli olmayı seviyorsanız, iki parçadan oluşan bu tasarım tam size göre. Bir davette dikkat çekmeyi seviyorsanız, bronzlaşan teninize çok yakışacak beyaz rengini tercih edebilirsiniz. Transparan detaylı üst parçası ve kalem formdaki eteği ile iddialı görüneceğiniz kesin.

7.foto

Yaz sezonunda gösterişli abiyeler yerine daha casual tasarımlar tercih etmek istiyorsanız, tam da size göre bir tasarım. Yazın enerjisini yansıtan çiçek detaylı yaka tasarımı ve yarasa kolları ile yazın hemen her davette tercih edebileceğiniz bir model. Beyaz ise yazın favorilerinden. Bu yaz katılacağınız davetler için 2016 davet elbiseleri arasında öne çıkan bir model arıyorsanız, bu rahat ve şık parçayı tercih edebilirsiniz.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  • PAYLAŞ
ETİKETLER :


Böldüğüm için üzgünüm ama,


2 dk’dan daha fazla bir süredir sitemizdesiniz.Bir beğeniyi hakettiğimizi düşünüyoruz 😉