• PAYLAŞ

2016 Gabor Babet Modelleri

  • 22/06/2016 - 22:23
  • 0 Yorum
  • 1092 görüntüleme

5

Alman ayakkabısı sektörünün önde gelen konfor markası Gabor, yaz aylarında kadınların vazgeçilmezi haline dönüşmüş, ancak yanlış seçildiğinde büyük sıkıntılara da yol açabilen babetler de, rahatlığı ve şıklığı bir arada sunmayı başarıyor.

Topuksuz olmasından dolayı tercih sebebi olan babetler ne kadar şık olsa da genel olarak ortopedik ve ayak yapısına uygun olmadıkları için ayak sağlığını tehdit edebiliyor. Gabor’un kullanıcılarına tanıdığı ayrıcalık burada devreye giriyor. Gabor’un yaz koleksiyonunda bulunan rengarenk babetler ise şıklığınızı tamamlamakla kalmayor, ayak sağlığınızın da koruyucusu oluyor.

Bir babette olması gereken özelliklerin arasında  iç tabanının ince olmaması mutlak gerçektir aynı zaman da, gerekli yastıklama sisteminin olmasıdır. Öze olarak Gabor tarafından kullanılan Hovercraft teknolojisi sayesinde, babetlerin ayak rahatsızlıklarına neden olmasını engelliyor ve sağlıklı hale getiriyor. Gabor, iç tabanında bulunan özel hava kompartımanlarıyla babetler de yastıklama sistemi sağlıyor.

Yerden gelecek olan darbeleri emerek orta tabanda dengeleyici bir etki yapan Gabor babetler; oval burnu ve konforlu tabanlarıyla ayakları rahat ettiriyor. Esnek tabanı sayesinde ayak konforunu artıran babetler ile siz de ayak sağlığınızı koruyarak şıklığınızdan ödün vermeden  tamamlayabilirsiniz.

Yaz aylarının değişmez tercihi olan babet seçimlerimizde mutlaka ayak sağlığını düşünerek hareket etmeliyiz. İnce tabanlardan mutlaka uzak durmalıyız. Babet yapımında kullanılan malzemenin kaliteli ve ayak yapımıza uygun olduğundan mutlaka emin olmalıyız. İsteklerimizi karşılayan babetleri ayaklarınıza giydiğinizde farkı hemen hissedeceksiniz.

4                           2 1

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  • PAYLAŞ
ETİKETLER :


Böldüğüm için üzgünüm ama,


2 dk’dan daha fazla bir süredir sitemizdesiniz.Bir beğeniyi hakettiğimizi düşünüyoruz 😉