• PAYLAŞ

2016 Gümüş Takılarda Khaleesi Modası

  • 22/06/2016 - 16:46
  • 0 Yorum
  • 860 görüntüleme

Game Of Thrones dizisi dünyada hakimiyetini sürdürmeye devam ediyor. Bir çok alanda kendisine yer açan dizinin karakterlerine özgü detayları bir çok tasarımcı dikkate almış durumda.

Game Of Thrones adının geçtiği her yerde bir eserini görmek mümkün dizinin takipçilerinin dünya çapında olması ticari olarak yaratıcılıkların da ortaya çıkmasına ön ayak oluyor. Dizi ile ilgili pastalardan, keklere, tişörtlere, çeşitli türden eşyaya her alanda istediğimizi bulmamız mümkün.

Son zamanlarda gümüş tasarımcılarının da oldukça ilgisini çekmiş gibi duruyor. Gümüş’ün olduğu her yerde Game Of Thrones detayları ile bezenmiş modelleri görmeniz mümkün. Bu modeller arsında en çok öne çıkan ve oldukça ilgi gören ;  Game Of Thrones dizisinin baş rol oyuncularından Emilia Clarke canlandırdığı Khaleesi karakterinin takıları. Gümüş dünyasına damgasını vurmuş durumda. Gümüş takılarda çeşitlik altına göre çok daha fazla olması Khaleesi hayranları için de bir seçenek oluşturmuş durumda. Birbirinden ilginç tasarımları göz alıcı işlemeleri ile gümüşler bu seneye damgasını vuracak diyebiliriz.

Game Of Thrones dizinden esinlenerek hazırlanmış ve tasarımlardan bazılarının sizler için görsellerini hazırladık. Gümüşün ihtişamı ile tasarımın mucizelerinin birleştiği bu birbirinden ilginç tasarımlardan kendi modelleriniz seçebilirsiniz.

2016 Gümüş Takılarda Khaleesi Modası13  2016 Gümüş Takılarda Khaleesi Modası9  2016 Gümüş Takılarda Khaleesi Modası7  2016 Gümüş Takılarda Khaleesi Modası5

2016 Gümüş Takılarda Khaleesi Modası3  2016 Gümüş Takılarda Khaleesi Modası2      2016 Gümüş Takılarda Khaleesi Modası 122016 Gümüş Takılarda Khaleesi Modası 8

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  • PAYLAŞ
ETİKETLER :


Böldüğüm için üzgünüm ama,


2 dk’dan daha fazla bir süredir sitemizdesiniz.Bir beğeniyi hakettiğimizi düşünüyoruz 😉