• PAYLAŞ

2016 Yaz Takı ve Mücevher Trendleri

  • 18/06/2016 - 20:31
  • 0 Yorum
  • 826 görüntüleme

Kadınların vazgeçilmez aksesuarı takı ve mücevherler insanın gözünü kamaştıran estetik katan nadir taşlar. Mücevher dendiği zaman akla ilk gelen parlak taşların ışıltısıdır ve her kadın hakkettiği bir güzelliktir. Sevdiğimiz takı ve mücevherlerimizle gönülden bir bağ kursak da yeni trendler her zaman ilgi çekici olmuştur. Her zaman ki gibi yeni trendler arasında gösterişli, sade, romantik ve minimal seçenekleri bulmak mümkün bize kalan sadece tarzımıza uygun olanı seçmek.

kapak

Geçtiğimiz senelere bakarsak ulaşılması daha mümkün olan küçük taşlı mücevherlerimiz yerini, büyük taşlı kolye, küpe ve bileklere bıraktığını söylemek mümkün.Zincirler bu yılın modası diyebiliriz ince kalın taşlı yada taşsız baktığımız her yerde hatta vücudumuz kaplayacak formlarda dahi görmeniz mümkün olacak.

minimalist-jewelry-trend-taki-trendi-2016-thebestfashionnews-com2

Yenilikçi bakış açısı olarak geometrik şekillerde takılar iç içe geçmiş halkalar, yüzükler ve kolyeler bu sene ki trendler arasın da baharın habercisi olan çiçekler saç tokaları gerdanlık ve küpeler olarak romantik bakış açısını sevenler için sevilen bir tercih olarak karşımıza çıkacak.

2016-ilkbahar-yaz-mucevher-trendleri-taki-aksesuar-moda-cushnie-et-ochs

Bu sene tasarımcılar ben buradayım demeyi seven mücevherleri de unutmuş değil  oldukça geniş tasmalar, bileğimizi kaplayan bileklikler ve iri halka küpeler bu seneki modeller arasın da.İnciler geçtiğimiz senelerde iri modellerde gözümüze çarpsa da bu sene minimal modeller  olarak vitrinlerdeki yerlerini alacak. Romantik modeller karşımıza sarkıntılı küpeler, ince zincirler üzerine minimal inciler, ince yapıda bazen altın bazen gümüş olarak şekillenmiş olarak çıkacağını söylemek mümkün.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  • PAYLAŞ
ETİKETLER :


Böldüğüm için üzgünüm ama,


2 dk’dan daha fazla bir süredir sitemizdesiniz.Bir beğeniyi hakettiğimizi düşünüyoruz 😉