• PAYLAŞ

2016 Yaz Ayakkabı Modelleri

  • 18/06/2016 - 20:26
  • 0 Yorum
  • 1087 görüntüleme

Hayatımızın vaz geçilmez parçaları ayakkabılar. Günlük hayatımızdan iş hayatımıza, spora, eğlenceye kadar her alanda tamamlayıcı olan vazgeçilmezler. Ayakkabı her yönüyle bir stil tarz göstergesidir, neredeyse her üstümüze giydiğimizi ayakkabımıza bakarak kombine ederiz. Bu senede karşımıza çok farklı modeller ilginç tasarımlar damgasını vurmuş durum da . Bu sene ki genel olarak modellere baktığımız ayaklarımız rahat ve gayet havadar olacak gibi duruyor. Sizler için bu senenin trend modellerinden beş tanesini seçerek incelemenize fikir sahibi olmanızı sağlamaya çalıştık.

2016 Yazının Trend Modelleri 

Spor Topuklu Modeller ; Sportif topuklu modeller daha tarz bir izlenim bırakmala yanı zaman da ayağınızın daha rahat etmesini sağlamak da. Bu seneki sportif modeller geçtiğimiz sene ki modellere göre çok daha kadınsı çizgilere sahip olması daha da ilgi çekici hale getirmiş.

kapak

Platform Ayakkabılar ;Yuvarlak ve kalın topukların üzerine takunya tarzı ve buna da ek olarak platform eklendiğinde ortaya ayaklarımızın bize teşekkür edeceği modeller ortayı çıkmış.

resim 2

Gladyatör Sandaletler ; Bu seneye damga vuran modeller dersek kesinlikle yanılmış olmayız. Kendinizi tamamen seçtiğiniz modele dayalı olarak feminen, romantik , seksi ve kuul göstermenin sandalet de şekil almış hali diyebiliriz. Otantik roma havası yada bir yunan tanrıçası gibi hissetmenizi sağlayacak.

resim 3

Bantlı Düz Ayakkabı Modelleri ; Geçtiğimiz senelere göre biraz sivri burun ve üstlerine eklenen bantlarla gayet şık ve ilgi çekici eğer bilek bantlarını da seviyorsanız tam sizin için dizayn edilmiş diyebiliriz.

resim 4

 

Slayt Terlik Tipi Ayakkabılar ; Tamamen özgün kullanım için tasarlanmışlar ister bir havuz başı ayakkabısı olarak kullanın ister mini bir eteğin altına tamamlayıcı olarak kullanın bu senenin en rahat modeli diyebiliriz.

resim 5

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  • PAYLAŞ
ETİKETLER :


Böldüğüm için üzgünüm ama,


2 dk’dan daha fazla bir süredir sitemizdesiniz.Bir beğeniyi hakettiğimizi düşünüyoruz 😉