• PAYLAŞ

2016 Yazının Moda Renkleri

  • 16/06/2016 - 19:01
  • 0 Yorum
  • 827 görüntüleme

2016 Yazının Moda Renkleri 

2016 yazıyla beraber renkler de gün yüzüne çıkmaya başladı moda ne kadar üstümüze giydiğimiz parçalardan ibaret gözükse de aslın da onlara hayat veren kombine olmasını sağlayan sihirli renklerdir. Bir çok farklı alan da renk rehberliği yapan Pantone ilk kez bir değişiklik yaparak yaz için iki renk duyurdu bunlardan bir tanesi Soluk pembe diğeri ise bebek mavisi bu açıklamadan sonra anlamız gereken bu sene yazına pastel renklerin damga vuracak olması. Yaz habercisi olan Podyumlar da öne çıkan renklerin ; yeşil ,mavi ,sarı ve pembe pastel tonlarda olduğu ve ön plana çıktığını söylemek mümkün.

Y2016 Yazının Moda Renkleriaz aylarının cıvıl cıvıl olduğunu düşünürsek parlak renklerin de göz alıcı haliyle özelikle mücevherlerin keniden has renkleri olan ; bordo, parlak yeşil , göz alıcı mavi ve ateş tonlarını da bol bol göreceğiz. 2016 yazı çok değişik renklere
ev sahipliği yapacak aynı zaman gardrop da bulunan bir çok eşsiz parçamızı kombine edebileceğimiz bir yaz olacak çöl renkleri diyebileceğimiz ; koyu kahve, kum rengi ,kiremit kırmızısı
diyebileceğimiz renkleri de bolca göreceğiz. Bu kadar renk olurda metalik renkler olmaz mı  tabi Altın ışıltısı ve Gümüş renkleri güneş verdiği parlaklıkla gözümüzü yaz boyunca alacak  gibi görünüyor.

Bu yaz için yapmamız gereken renk uyumlarına özen göstermek onları doğru kombinelerle bir araya getirip yazın tadını çıkarmak keza bu yaz için şanslı yaz diyebiliriz çünkü bu yazın renkleri geçtiğimiz senelere göre çok daha birbirlerine uygun renklerle dolu . Gardrop’un kapsını açıp elimizde ki renkleri kontrol edip eksikleri küçük alışverişlerle tamamladık dan sonra yaz için hazırız demektir.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  • PAYLAŞ
ETİKETLER :


Böldüğüm için üzgünüm ama,


2 dk’dan daha fazla bir süredir sitemizdesiniz.Bir beğeniyi hakettiğimizi düşünüyoruz 😉