• PAYLAŞ

2017 Gelinlik Modası

  • 01/07/2016 - 00:46
  • 0 Yorum
  • 878 görüntüleme

2017 gelinlik trendleri için şimdiden harekete geçen ünlü markalar, yeni yılın gelinlik modası ve trendlerine yön veren tasarımları ile podyumlardaki yerini aldı. Gelecek yıl evlenmeyi planlıyorsanız, araştırmalara şimdiden başlayın; çünkü 2017 gelinlik modası şimdiden belli oldu. Danteller, transparan detaylar, sımsıkı kuplar, vücudu saran tasarımlar, şeffaf kumaşlar, taş işlemeler, uzun kuyruklar, kabarık etekler ve çok daha fazlasının buluştuğu 2017 gelinlik modasında her tarza hitap eden birçok model yer alıyor. Dünyaca ünlü gelinlik markası Monique Lhuillier’in önümüzdeki sezon için hazırladığı yeni koleksiyonunda, yeni sezonun gelinlik modasına dair fikir edinebilirsiniz. Kat kat etekler, romantik ve şık Fransız danteller, romantik tasarımlar yeni sezon gelinlik modasına yön veriyor.

2017 Gelinlik Koleksiyonları

1.foto

Bir diğer ünlü gelinlik markası Oscar de la Renta’nın 2017 gelinlik koleksiyonu da yeni sezon gelinlik modası hakkında sizi fikir verecek. Gösterişli boyun detaylarının öne çıktığı bu yeni koleksiyonda öne çıkan detaylardan. Bir başka ünlü marka Marchesa’nın yeni sezon tasarımlarında ise çiçekli işlemeler dikkat çekiyor. Romantik tasarımların yer aldığı 2017 gelinlik modasında sizi şık ve zarif gösterecek birçok model var. Önümüzdeki yıl, gelinliklerde çiçekli işlemeler öne çıkacak. Zaten şimdiden koleksiyonlarını görücüye çıkaran ünlü markaların tasarımlarına baktığımızda da bunu görebiliyoruz.

Yeni Sezon Gelinlik Trendleri

2.foto

2017 yılı ile birlikte gelinliklerde derin dekolteler ve boyundan bağlamalı tasarımlar da ön planda. Vücudu saran tasarımları ile şık, romantik, zarif, sade ama bir o kadar da iddialı görünen gelinlikler arasından seçim yapabilirsiniz. Tabi gelinlik seçiminde, model kadar vücut tipiniz de önemli. Geniş kalçalar, dar omuzlar, ince bel, kalın bacaklar ya da geniş omuzlar için her model uygun olmayabiliyor. Bu durumda gelinlik alışverişine çıkarken vücut tipinizi tanımanız ve bazı model seçeneklerini elemeniz, aradığınız gelinliğe ulaşmanızı da kolaylaştıracak. Bu sezon vücuda oturan gelinliklerin moda olduğunu yukarıda da söylemiştik. Bu tarz bir gelinliğin sizi kalın göstereceğini düşünüyorsanız, modayı değil aynaları dinlemenizi öneriyoruz. Son olarak 2017 gelinlik modası hakkında size fikir verecek daha fazla model önerisi için dünyaca ünlü gelinlik markası Pronovias’ın önümüzdeki yıl için hazırladığı koleksiyonuna göz atabilirsiniz.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  • PAYLAŞ
ETİKETLER :


Böldüğüm için üzgünüm ama,


2 dk’dan daha fazla bir süredir sitemizdesiniz.Bir beğeniyi hakettiğimizi düşünüyoruz 😉