• PAYLAŞ

2017 Sokak Stili Kombin Önerileri

  • 07/01/2017 - 09:39
  • 0 Yorum
  • 1889 görüntüleme

2017 Sokak Stili Kombin Önerileri nelerdir?

Yeni yıl ile birlikte moda akımlarında da ufak değişiklikler yaşanmaya başlıyor. 2017 yılında insanlar tarafından en çok tercih edileceğini düşünülen sokak stili hakkında yapılabilecek kombinler hakkında bilgi vermeye çalışacağız. Bildiğiniz gibi moda ilk olarak sokaklardan çıkıyor. Birçok modacı moda konusunda ilhamı sokaktan aldığını söylemektedir. Yani modanın kalbinin sokak olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Bu yazıda sizlere 2017 sokak stili kombinlerinden birkaç tanesi hakkında örnek vermeye çalışacağız. Sokak modasının bu yılda her zaman olduğu gibi modanın en dikkat çekici akımı olacağını göreceğiz. Şimdi birkaç örnek ile bu kombinleri sizlere aktaralım.

Siyah Jean pantolon ve beyaz bir tişört ile yapabileceğiniz güzel bir kombin bulunuyor. Bu ikiliniz üzerinde haki yeşil tonlarında bir mont tercihiniz iyi olacaktır. Tişörtünüzü pantolonun içine koymanız ve zarif takılar ile boyun bölgenizi süslemeniz güzel bir kombin tercih olacaktır. Çanta olarak pantolonunuzla aynı renkte büyük bir çantayı tercih edebilirsiniz. Bu kombini yaz aylarında giyebileceğiniz gibi yaklaşan ilk baharda da tercih edebilirsiniz.

Kıyafet kombinini bile sokak modasına uygun bir şekilde giyebilirsiniz. Converse ayakkabıların üzerine yırtık bir kot pantolon giyebilirsiniz. Üst bölgenize gri bir örgü kazak ve onun üzerine de mont ile kombin yapabilirsiniz. Çanta tercihinizi güzel kıyafetlerle kullanabileceğiniz çantalardan tercih ederek farklı bir kombin yapabilirsiniz. Bu kombinde takılara çok da ihtiyacınız yok.

Deri ceket, siyah uzun kol bir sweatşört ve klasik kot tercihi ile sokak modasının en önemli akımı bu senede bayanlardan tarafından kullanılabilir. Eşyalarınızı koyabileceğiniz bir klasik çanta ve siyah gözlükleriniz ile kombini tamamlayabilirsiniz. Ayakkabı olarak ise topuklu bir bileğe kadar olan çizmelerden tercih edebilirsiniz.

Sokak modasında rahatlık her zaman ilk planda olmalıdır. Örneğin altın renginde bir örgü salaş bir hırkanın içine giyeceğiniz vücudunuzu sarmayacak bir tişört tercihi doğru olacaktır. Siyah bir keten pantolon ve klasik bir büyük kadraj bir saati kullanabilirsiniz. Beyaz spor ayakkabılar ve siyah bir çanta ile rahat bir sokak kombini yapabilirsiniz.

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]
  • PAYLAŞ


Böldüğüm için üzgünüm ama,


2 dk’dan daha fazla bir süredir sitemizdesiniz.Bir beğeniyi hakettiğimizi düşünüyoruz 😉