• PAYLAŞ

Yeni Sezon Yüzük Modası

  • 15/07/2016 - 13:36
  • 0 Yorum
  • 1099 görüntüleme

Bu sezon yüzükler en gösterişli aksesuarlara dönüşüyor. Her parmağı süsleyen midi yüzükler ve eğlenceli tasarımlar ile parmaklarınızı şenlendirin. Aynı parmağa takılan birkaç farklı yüzük, ince yüzükler, gösterişli yüzükler, renkli tasarımlar ile parmaklarınızda yaratıcılığınızı konuşturun. Bundan birkaç yıl öncesine kadar tek bir parmakta yüzük kullanılırdı; şimdi ise yüzükler hemen her parmağı süslüyor. Özellikle yaz sezonunda; hem deniz kenarında hem de yaz akşamlarında kombini tamamlayan aksesuarlar bu gösterişli ve her parmağa takılan yüzükler oluyor. Moda dünyasında da oldukça gözde olan, moda ikonlarının da favorisi bu yüzükler için bir yazı hazırladık.

yeni-sezon-yuzuk-modası

Ünlü markaların bu sezon podyumda favori aksesuarı bu yüzükler oluyor. Her parmakta kullanılan kalın yüzükleri, yine her parmakta kullanılan birkaç ince yüzük tamamlıyor. Hem şık, hem modern hem de oldukça trend görünen bu akım, sokak modasında da kendini gösteriyor.

yeni-sezon-yuzuk-modası

Ünlü güzeller günlük hayatlarında bu trendi sıkça uyguluyor. Genellikle metal ya da gold tonlarda tercih edilen yüzükler tercih ediliyor. Zarif ama bir o kadar da eğlenceli bir tarzı olan her parmağa yüzük modasında yaratıcılığınızı kullanmayı unutmayın.

yeni-sezon-yuzuk-modası

İnce yüzüklerin yanı sıra, her parmağa yüzük modası için tercihinizi gösterişli modellerden yana da kullanabilirsiniz. Kombininize uygun renklerde tercih edeceğiniz gösterişli yüzükleri bir arada kullanarak, en sade kombini bile bir anda renklendirip hareketlendirebilirsiniz.

yeni-sezon-yuzuk-modası

Gösterişli modeller size göre değilse, bu tarz ince ve sade modelleri de kullanabilirsiniz. Yeni sezon yüzük modasında sıkça karşımıza çıkan bu ince, şık ve sade tasarımlar da her parmağa yüzük trendinde kendini gösteriyor.

yeni-sezon-yuzuk-modası

Yazın moda renklerini yüzüklerinize taşımaya ne dersiniz? 2016 yazının belki de en favori aksesuarı olan renkli ve gösterişli yüzükleri, bu trende ayak uydurmak için kullanabilirsiniz. Her parmakta aynı boyutları tercih etmek yerine ince ve kalın modelleri bir arada da kullanabilirsiniz.

yeni-sezon-yuzuk-modası

Ünlü güzeller, bu trendi kırmızı halıda da uyguluyor. Altın rengi yüzükleri bir arada kullanan bir ünlü, siyah ve sade elbisesini tamamlamak için bu trend aksesuarları tercih etmiş. Siz de sokak modasında ya da katılacağınız davet ve partilerde aksesuar seçiminde her parmağa yüzük modasını uygulayabilirsiniz.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  • PAYLAŞ
ETİKETLER :


Böldüğüm için üzgünüm ama,


2 dk’dan daha fazla bir süredir sitemizdesiniz.Bir beğeniyi hakettiğimizi düşünüyoruz 😉