• PAYLAŞ

2015 Mayo ve Bikini Modası

  • 30/06/2016 - 14:48
  • 0 Yorum
  • 1001 görüntüleme

1.foto

Yazın tam da ortasında olduğumuz şu günlerde soluğu deniz kenarında sıcak kumlarda almak isteyenler için 2016 yazının en moda bikini ve mayo trendlerini mercek altına aldık… Püsküller, puantiyeler, fırfırlar, neon renkler, gold detaylar, pop art desenler, üç boyutlu baskılar ile tasarlanan yeni sezon bikini ve mayo modelleri ile yaz modasına ayak uydurun. Bu yaz vitrinleri süsleyen bikini ve mayolarda dikkatimizi çeken bir diğer detay da yer yer nostaljik rüzgarların, zaman zaman da dinamik, sokak modasına işaret eden rüzgarların esmesi. Geçmiş ile şimdiyi buluşturan birbirinden şık tasarımlar ile bu yaz plajın en havalı kızı olun.

2.foto

Transparan ve şeffaf detaylar bu yaz mayo ve bikinilerde en moda trendlerden. Özellikle mayokinilerde şeffaf ve transparan detaylara sıkça rastlıyoruz. Özellikle göbek çevresinde kendini gösteren şeffaf tasarımlar, vücuda seksi ve havalı bir görünüm kazandırıyor. Tabi bu tarz tasarımların ne kadar iddialı olduğunu da söylemeden geçmeyelim. Fiziğime güveniyorum diyorsanız, iddiası yüksek bu modeller tam size göre.

 

Bikinilere baktığımızda ise push up modellerin trend olduğunu görüyoruz. Bikininin üst grubunda kafes görünümü yaratan ve göğüsleri kaldırarak ortaya seksi bir görünüm çıkaran push up bikiniler, aslında geçmiş yıllarda da oldukça modaydı. Bir dönem yerini üçgen bikinilere bırakmış olsa da, bir gün bu modellerin yeniden yükseleceğini biliyorduk. Elbiselerden sonra plaj modasına da taşınan kafes görünümlü tasarımlar, oldukça havalı görünüyor.

 

3.foto

Büstiyer tasarımlı bikini üstleri de bu yaz azımsanamayacak kadar fazla. İnce bir fiziğiniz varsa, büstiyer bikini üstleri tam size göre. Günlük kombinlerde de ön plana çıkan büstiyerler, bu yaz plaj şıklığına da yön veriyor. Global ve etnik desenler ile buluşan bu tasarımlar ile plaj şıklığınızı tamamlayın.

 

Danteller de bu yaz plaja taşınan detaylardan. Romantik ve etnik görüntüsü ile son yıllarda sokak modasının vazgeçilmezi olan dantelleri, ünlü tasarımcıların bikini ve mayo koleksiyonlarında da görüyoruz. Bu yaz plajlarda iddialı görünmek gibi bir amacınız varsa, dantel bikini modellerini tercih edebilirsiniz.

4.foto

2016 bikini modasından konuşurken yüksek bel bikinilerden bahsetmemek olmazdı. 70 ve 80’li yılların modasını yansıtan yüksek bel bikiniler, bel çevresinde fazlalığı olan kadınlar için de ideal. Kadınsı, kum saati şeklinde bir görünüm yaratan bu modeller, 2016 yazı plaj modasında renkli ve eğlenceli desenlerle bir araya geliyor.v

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  • PAYLAŞ
ETİKETLER :


Böldüğüm için üzgünüm ama,


2 dk’dan daha fazla bir süredir sitemizdesiniz.Bir beğeniyi hakettiğimizi düşünüyoruz 😉