• PAYLAŞ

2016 Kot Etek Modelleri

  • 30/06/2016 - 14:55
  • 0 Yorum
  • 962 görüntüleme

Yazın olmazsa olmaz kıyafetlerden biri olan kot şort ve etekler, her kadının gardırobunda mutlaka bulunması gereken parçalardan. 2016 yaz trendleri arasındaki yerini alan baskılı, desenli ve işlemeli kot etek modelleri ile eğlenceli ve havalı kombinler yaratın. İşte sıcak yaz günlerinde kombin yapmak için size ilham verecek birbirinden güzel 7 farklı kot etek önerisi…

1.foto

Kot eteğinizi günlük hayatınızda ve ofiste kullanmak için ideal bir kombin. Üzerindeki yırtıklar ile oldukça trend ve havalı görünen bu yüksek bel kot etek, üzerindeki mavi tonlarında ince kumaşlı gömlek ve siyah askılı çanta ile iyi bir kombin oluşturuyor. Bu kombini tamamlamak için yine mavi tonlarında ya da siyah bir stiletto tercih edebilirsiniz.

2.foto

Yaz sıcaklarında tercih edebileceğiniz rahat ama şık bir kombin. Özellikle kombini tamamlayan yüksek topuklu renkli ayakkabılar bu kombin için iyi bir seçim. 2016 kot etek modelleri arasında yer alan koyu mavi tonlarındaki bu yüksek bel düğmeli eteği, doğru parçalar ile kombin ederek akşam dışarı çıkarken de kullanabilirsiniz.

3.foto

Bu yaz boydan boya düğmeli kot etekler öne çıkıyor. Mini modellerin yanı sıra, midi kot eteklerde de kendini gösteren bu düğmeler, denim havasını daha modern bir havaya sokuyor. Altındaki gladyatör sandaletler de yaz sezonunda ideal bir seçim.

4.foto

Mini eteğin tahtına oturan diz hizasındaki midi etekler, hem şık hem de modern tarzı ile oldukça havalı görünüyor. Dilerseniz sokakta, dilerseniz de ofiste tercih edebileceğiniz midi kot eteklere gardırobunuzda yer açın.

5.foto

İnce bacaklarınız varsa, bu mini, buz mavisi kot etekler tam size göre. Plajda, bikininin üzerinde de rahatlıkla tercih edebileceğiniz bu etekleri, üzerinde ister tişört, ister gömlek, isterseniz de büstiyer ile kombin edebilirsiniz.

6.foto

Yazın da şıklığı elinden bırakmak istemeyen kadınlar için ideal bir kombin. 2016 kot etek modelleri arasında da yerini alan bu modeller, üzerinde beyaz gömleği ve siyah yaka aksesuarı ile oldukça havalı görünüyor.

7.foto0

Denim parçaları bir arada kullanma fikri, 2016 yazında da moda. Üzerinde sıfır kollu kot gömlek ile tamamlanan boydan boya düğmeli bu yüksek bel kot etek, modern duruşu ile 2016 kot etek modelleri arasında yerini alıyor.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  • PAYLAŞ
ETİKETLER :


Böldüğüm için üzgünüm ama,


2 dk’dan daha fazla bir süredir sitemizdesiniz.Bir beğeniyi hakettiğimizi düşünüyoruz 😉