• PAYLAŞ

2016 Yaz Trendleri

  • 30/06/2016 - 15:34
  • 0 Yorum
  • 900 görüntüleme

Yeni sezonun en yeni ve en havalı trendlerini sizler için mercek altına aldık. Zamansız şıklığı yansıtan klasik parçalar, canlı renkleri ile öne çıkan havalı parçalar ve eğlenceli aksesuarlar ile yazın şık kadınları arasında yerinizi alın. 2016 yazında öne çıkan 10 trendi bu yazımızda bulabilirsiniz…

1)Beyazın Zarafeti

1.foto

Gardırobunuzda zamansız parçalara yer açmak istiyorsanız, beyazın zarafetinden yararlanın. Bu yaz fırfırlar ve danteller ile buluşan beyaz elbiseler hem gündüz hem de akşam dışarı çıkarken çok işinize yarayacak. Sokakta maksi elbiseler, ofiste gömlek ve bluzlar, akşam da mini elbiselerde kendini gösteren beyaz, bronzlaşan teninizle harika bir ikili olacak. Beyazdan vazgeçemeyenlerdenseniz, bu yaz bikini ve mayo seçiminde de tercihinizi beyazdan yana kullanabilirsiniz.

2) Çizgili Parçalar

2.foto

Çizgiler bu yaz elbiselerden pantolonlara, eteklerden bluzlara kadar her yerde kendini gösteriyor. Bizim favorimiz ise dikey çizgiler. Sizi daha ince göstereceği ise kesin. Üzerinde tek renk, sade bir bluz ya da tişört ile kombin edebileceğiniz bol paça çizgili pantolonlar yazın favorilerinden.

3) 70’ler Ruhu

3.foto

70’lerin trendleri 2016 yazında kendini daha sık gösteriyor. 2016 yılında yükselişe geçen 70’ler modasını bu yaz gardırobunuza uyarlayabilirsiniz. Fırfırlar, yüksek bel etek ve şortlar, havalı saç ve aksesuarlar ile yazın keyfini çıkarın.

4) Topuğu Açık Sandaletler

4.foto

Uzun bir süredir ortalarda yoktular. Önü açık sandaletlerin tahtına aday olan topuğu açık sandaletler bu yazın kesinlikle favorilerinden. 90’lardan sonra tarihin tozlu sayfalarına gömüldüğünü düşünüyorsanız yanılıyorsunuz; topuğu açık sandaletler 2016 yaz trendleri arasında ilk sıralarda.

5) İspanyol Etkileri

5.foto

İspanyol tarzda etek, bluz ve elbiseler bu yazın favorilerinden. Michael Kors gibi dünyaca ünlü markaların yeni sezon tanıtımlarına baktığımızda da İspanyol etkileri ile sıkça karşılaşıyoruz. Fırfırlı etekler ise favorilerimizden.

6) Neonlar

6.foto

Neon renkler her yaz olduğu gibi bu yaz da moda olmayı sürdürüyor. Beyaz, siyah gibi klasik ve zamansız renkler ile bir arada kullanabileceğiniz neon renkler arasında bu yaz saks mavisi, limon rengi, neon pembe tonları ön plana çıkıyor.

7)  Püskül Modası

7.foto

Püsküller bu yaz elbiselerden bikinilere her parçada karşımıza çıkıyor. Hem trend hem modern olan püsküller ile siz de tarzınızı trend parçalar ile tamamlayın. 2016 yaz trendleri arasında püskülün özel bir yeri olduğunu söylemeden geçmeyelim.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  • PAYLAŞ
ETİKETLER :


Böldüğüm için üzgünüm ama,


2 dk’dan daha fazla bir süredir sitemizdesiniz.Bir beğeniyi hakettiğimizi düşünüyoruz 😉