• PAYLAŞ

2016 Yazında Saçlar Renk Değiştiriyor

  • 26/06/2016 - 16:23
  • 0 Yorum
  • 806 görüntüleme

Bu yazın saç modasın oldukça hareketli, toprak tonlarını bolca göreceğimiz bu yazda, ışıltılı renklerle bezenmiş dağınık örgüler revaçta olacak.

2016 yazı, dağınık toplanmış saçlar, doğallığın ön planda olduğu örgüler, toprak tonları ve ışıltılı kahverengi ile yapılı olduğu uzaktan göze çarpmayacak ve çok daha çekici kılan dağınık saçlar dikkat çekecek. Sokağa çıkarken saatlerce uğraşmanıza gerek kalmayacak.

Saçlarda Kum Etkisi

Bu yıl kum çok sıcak renkler göreceğiz. Tarçın renkleri, çikolata kahveler, bakırlar, koyu saçların içerisine kattığımız ombreler, bal renkleri ile kumun sıcaklığını saçlarınız da göreceğimiz bir yaz olacak.

Yaz geldiğinde sıcak saçlarımızı bir araya toplama ihtiyacı bu yazın olmazsa olmazı örgülerle olacak. Fresh  ve dağınık görünümlü saçların kadınları her daim daha çekici gösterir. Özellikle Yazın sıcak akşamları plaj davetlerinde; salaş görünen ve aralarında örgüler ile bezenerek toplanmış saçlar bu yazın trendi.

Uzun saçları ve toplamayı pek tercih etmeyen bayanlar için  özellikle oldukça  uzun saçlı bayanlar mutlaka kaliteli yaza uygun bakım ürünlerini mutlaka kullanmalı .Büyük deniz dalgalarını andıran modelleri tercih ederek saçlarınızı hareketlendirin

Cildimize Baktığımız Gibi Saçımıza da Bakmalıyız 

Bayanlar artık saç bakımı konusunda oldukça bilinçlenmiş durumda. Yaz ile birlikte saçlarımız deniz, kum, güneş gibi yıpratıcı evrelerden geçiyor. Yaz ayları için mutlaka saçımızı korumalı her zamankinden daha iyi bakmalıyız. Yaz geldiği zaman cildimizi güneş etkilerinden nasıl koruyorsak aynı uygulamaları saçımız için de yapmalıyız unutmayın ki saçımız da vücudumuzun yaşayan bir parçası saçımızın da her daim bakıma ihtiyacı var. Yaz boyunca her sabah ve akşam bakımlarınız yapmayı ihmal etmeyelim.

içerik        orgulu-daginik-sac-modeli-2016

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  • PAYLAŞ
ETİKETLER :


Böldüğüm için üzgünüm ama,


2 dk’dan daha fazla bir süredir sitemizdesiniz.Bir beğeniyi hakettiğimizi düşünüyoruz 😉