• PAYLAŞ

2017 Yılbaşı Gecesinde Yapılabilecek Kombinler?

  • 23/12/2016 - 08:36
  • 0 Yorum
  • 746 görüntüleme

2017 Yılbaşı Gecesinde Yapılabilecek Kombinler?

Bir yılı daha geride bırakıyoruz. Ancak bir yılı geride bırakırken genelde onun için özellikle üzülmüyor. Özellikle ülkemiz için 2016 yılını tarihten çıkarmak daha doğru olacaktır. Yılbaşı denildiğinde insanların aklına ilk olarak partiler gelmektedir. Bu partiler de tüm yılın yorgunluğunu atmak için eğlenceler düzenlenir. Amaç insanları bir anlığına dahi olsa rahatlamalarına yardımcı olmaktır. Genellikle bu partilerin sabahında birçok insan baş ağrısı ile uyanır. Bu o gece yaşanacak güzel anlar için de katlanabilecek bir sıkıntıdır.

Önemli olan o gece de giyilecek elbiselerdir. Size o gecede giyebileceğiniz kombiler ile ilgili birkaç seçenek sunmak istiyoruz. Bu sayede 2017 yılbaşı gecesinde giyebileceğiniz kombinler hakkında bilgi sahibi olmanız gerekiyor. Önemli parçalara göre yapabileceğiniz kombileri sıra ile paylaşalım.

 

Etek

Bu yılında etek yılı olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle mini ve midi etekler kadınlar tarafından çok tercih edildi. Bu parçanın yanına koyacağını gerekli elbiseler ile güzel bir kombin yaparak geceye dahil olabilirsiniz. Sade bir tişört ya da kadife bir üst elbise tercih edebilirsiniz. Bu iki parçanın alt kısmına diz üstü topuklu çizme giyerek kombini tamamlayabilirsiniz. Siyah bir kaban, Çanta ve seçeceğiniz küpeler ile kombini tamamlayabilirsiniz.

Tulum

2016 yılı moda hayatı denildiğinde insanların aklına ilk olarak tulum gelecektir. Bu elbise hem kolay giyilmesi, giyen kişiyi rahat hissettirmesi ile yılbaşı partilerinde rahatça tercih edilebilir. Bu tulumun altına giyeceğiniz ayakkabı tercihini süet botlardan yana kullanabilirsiniz. Bu ikilinin üzerine sizi soğuktan koruyacak ve bu sezonun favorisi olan yapay kürklerden almayı unutmayın. Ayrıca bu kombine uygun olacak takıları takmayı da es geçmeyin.

Elbise

Modası geçmeyecektir. Özellikle yıl başı geçelerinde kırmızı renkte elbiselerin tercihi her zaman önemini koruyacaktır. Kırmızı elbisenin altın sivri topuklu bir ayakkabı tercih edebilirsiniz. Kırmızı renk bir elbise ile her zaman siyah kullanımı tercih edilmelidir. Bu elbise de önemli olan seçeneğiniz takı ve yüzünüze yapacağınız makyajdır. Göz alıcı bir ruj bile gecenin en dikkat çekici ve seksi bayanı olmanızda size yardım edecektir.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  • PAYLAŞ


Böldüğüm için üzgünüm ama,


2 dk’dan daha fazla bir süredir sitemizdesiniz.Bir beğeniyi hakettiğimizi düşünüyoruz 😉