• PAYLAŞ

50000 TL Sermaye ile Yapabileceğiniz 12 İş Seçeneği

  • 28/11/2016 - 16:43
  • 0 Yorum
  • 1110 görüntüleme

50000 TL Sermaye ile Yapabileceğiniz 12 İş Seçenekleri

Diyelim ki elinizde 50000 TL bir sermaye var. Bu para ile çok farklı alanlara yönelebilirsiniz. Araba alabilir, ev alabilir ya da kendi işinizin patronu olabilirsiniz. Evet, bu kadar sermaye ile düzenli bir gelir sahibi olabilirsiniz. Belki de bu yönde bir hayaliniz vardır. Ancak hangi işi yapacağınıza ya da ne iş yapacağınız konusunda kararsız kalmış olabilirsiniz. Öncelikle size tavsiyemiz sevdiğiniz bir iş alanı bulmanız olacaktır. Eğer sevdiğimiz işi yaparsanız bu sermaye sizin için yeter ve artar. Bu yazımız da sizlere bu sermaye miktarı ile yapabileceğiniz 12 farklı iç hakkında bilgi vereceğiz. Kapasitenize, eğitimini aldığınız alana göre ya da yapabileceğinizi düşündüğünüz işe göre tercihinizi siz yapabilirsiniz. Neyse, lafı fazla uzatmadan işleri listelemeye başlayalım.

 

50000-sermaye-ile-yapilabilecekler-isler

  1. Frelance olarak çalışabilirsiniz

Aslında bu işi yapmak için sermayeye ihtiyacınız yok. Ancak kaliteli bir şekilde yapmak istiyorsanız kendinizi tanıtabileceğiniz bir web sitesine ihtiyaç duyabilirsiniz. Editörlük, yazarlık, web tasarımcılığı gibi alanlarda güzel paralar kazanabilirsiniz.

  1. İşletme bayiliği

Yüksek fiyatla bayilik veren işletmeler yerine daha düşük sermaye ile size kar elde etme şansı sunan pilav, çiğ köfte, waffle ve çikolata bayiliklerini yapabilirsiniz.

  1. Danışmanlık

Bu iş için danışmanlık vereceğiniz alanda bilgi sahibi olmanız gerekiyorsa. Sağlam birkaç da referansınız olduğu zaman para kazanmanız çok kolay olacaktır. Küçük bir büro ve yüksek eğitim ya da tecrübe ile bu işi yapabilirsiniz.

  1. Yaşam Koçluğu

Özellikle son yıllarda popüler olan bir iş koludur. Ve yapan insanlara güzel paralar kazandırıyor. İnsanlar iş de ya da özel hayatlarında yaşadıkları sorunlarda kendilerini yönlendirecek bu sıkıntıları aşmalarına yardımcı olacak insanlara güzel paralar vermeye hazır.

  1. Evde Yemek Yapmak

Eviniz de yemek yaparak para kazanabilirsiniz. Bunun için kalite ve temizlikten ödün vermemeniz yeterli olacaktır. Bu alanda büyük bir açık var ve başarısız olma ihtimaliniz hayli düşüktür.

  1. Ev yapımı pastane ürünleri

Giderek daha organik olmayan ürünlerin satılması ile ev yapımı ürünlere karşı insanların inanılmaz bir talebi var. Doğal yollarla yapılan reçel, marmelat gibi ürünleri evde yaparak kendiniz satabileceğiniz gibi mevcut olan dükkanlara da satabilirsiniz.

50000-sermaye-ile-yapilabilecekler-isler-2

  1. Yatırım

Bu para ile yatırım yaparak güzel paralar kazanabilirsiniz. Bunun için evden internet aracılığı ile işlem yapabileceğiniz piyasalar var. Borsa ve Forex günümüzde insanların yatırımlarını tercih ettiği alanlardır. Bilgi sahibi olmanız şarttır.

  1. Çay veya kahve dükkanı

Dünya üzerinde çayı en çok ülke olduğumuzu söylememize gerek yok. Klasik bir iş gibi görünse de temiz ve kaliteli bir şekilde sunacağınız hizmetinizle güzel paralar kazanabilirsiniz. Açacağınız yerde çok önemlidir.

  1. Reklam Ajansı

Reklam ajansı açmak derken kast ettiğimiz yüksek bütçeli reklamlar hazırlamak değildir. Küçük esnafların ihtiyaç duyduğu tabela, billboard, karvizit gibi ufak çapta reklamlar için çalışmaktır. Maliyeti olmayan ve yüksek kar marjı sunan bir sektördür.

  1. Yoga Salonu

Son yıllarda özellikle bayanlar tarafından benimsenen bir spor olarak görülüyor. İnsanların rahatlamasına yardımcı olmak için size ücret vermeleri temeline dayanır. Eğitimini almanız ve bir salon bulmanız yeterlidir.

  1. Evden Eve Nakliyat

Elinizde ki para bu işi yapmanız için yeterlidir. Asansörlü bir araç almanız ve insanlara kolaylıklar sağlamanız bu işten para kazanmanız için yetecektir.

  1. Oto yıkamacı

Bu işi yapmak için özel bir becerinizin olmasına gerek yok. Eli ayağı tutan her insanın rahatlıkla yapabileceği bir iştir. Konumu müsait olan bir noktada dükkan ve gerekli malzemelere sahip olmanız yeterlidir.

 

Click to rate this post!
[Total: 4 Average: 1.8]
  • PAYLAŞ


Böldüğüm için üzgünüm ama,


2 dk’dan daha fazla bir süredir sitemizdesiniz.Bir beğeniyi hakettiğimizi düşünüyoruz 😉