• PAYLAŞ

QuickTime Bilgisayardan Nasıl Silinir ?

  • 03/08/2016 - 21:57
  • 0 Yorum
  • 817 görüntüleme

Kullandığınız işletim sistemleri üzerinden bilgisayarlara otomatik olarak kurulan QuickTime programı bir çok kullanıcının gerek duymadığı bir program olduğu ve bu programı bilgisayarlarımızdan kolayca kaldırabilme imkanımız bulunuyor. QuickTime programını kullanmayan bilgisayar sahipleri bu programı bilgisayarlarından kaldırmak için ek bir yazılıma gerek olmadığı gibi kullanıcılar normal program kaldırma işlemlerinin aynısını uygulayarak sistemden programı silebilir. QuickTime Programın genel ara yüzü görseldeki gibidir ;

quick-time-bilgisiyardan-nasıl-silinir

Kullanıcıların bilgisayarlarındaki başlat menüsü sekmesine tıklayarak > Denetim masası sekmesine tıklıyoruz.

resim 4

Açılan sekmeden programları ekle ve kaldır sekmesine tıklıyoruz, açılan ekran üzerinde bilgisayarınızda bulunun tüm programlar listelenecektir. Açılan bu liste üzerinden QuickTime programını bulmak için açılan ekranın sağ üst köşede bulunan arama sekmesini kullanabilir. Arama sekmesine QuickTime yazarak arattığımız program kısa sürede direk sistemde program listelenecektir.

quick-time-bilgisiyardan-nasıl-silinir

QuickTime programını bilgisayardan tam olarak silmek için ise listedeki  programın üzerine sağ maus ile tıklayarak kaldır sekmesine tıklaması gerekmektedir. Kaldır sekmesinin ardından programı kaldırmak istediğinize dair bir onay istenecektir onayı verdikten sonra program kaldırılacaktır ve bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerekmektedir.

quick-time-bilgisiyardan-nasıl-silinir

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  • PAYLAŞ
ETİKETLER :


Böldüğüm için üzgünüm ama,


2 dk’dan daha fazla bir süredir sitemizdesiniz.Bir beğeniyi hakettiğimizi düşünüyoruz 😉