• PAYLAŞ

Windows 10 İşletim Sistemi Sorun Çözücü Uygulamalar Nelerdir

  • 20/09/2016 - 22:09
  • 0 Yorum
  • 1022 görüntüleme

Windows 10 İşletim Sistemi Sorun Çözücü Uygulamalar Nelerdir ?

Windows 10 işletim sistemi kullanılmaya başladığında bu yana bir çok kullanıcısını memnun etmesine rağmen sıklıkla sorun yaşayanların sayısı oldukça fazla. Windows 10 işletim sisteminde yaşanan sorunlara bakıldığı zaman neredeyse her biri diğerinden farklı kimi sorunlara donanımsal olarak ortaya çıkarken kimi sorunlar ise tamamen işletim sistemi üzerinde yüklenmiş olan programlardan kaynaklanmakta. Bu yazımızda yaşadığınız sorunları birkaç farklı yardımcı yazılım kullanarak sorunları basitçe çözebileceğinizi anlatmaya çalışacağız.

Windows Update Fixit uygulaması işletim sisteminiz de yapacağınız  Windows Update işlemlerinizde hata tanılama aracı,  Update sorunları çözmenin en hızlı yolu. Uygulamayı çalıştırdığınızda sorun bulmazsa, uygulamayı Yönetici olarak sorun gidermeyi dene  seçeneğini üzerinden açarak yeniden kullanın. Windows Update Fixit uygulaması cihazlarınıza BURADAN indirebilirsiniz.

windows-10-isletim-sistemi-sorun-cozucu-uygulamalari-2

FixWin yazılımı uygulama mağazasında oluşan sorunlardan Windows Update sorunlarına kadar  Windows işletim sisteminde oluşan birçok sorununu çözebiliyor. Windows işletim sistemi sorunlarını çözmeye  yönelik en kapsamlı yazılımlardan biri olan FixWin ‘de isteğiniz doğrultusunda belirli işlevleri açıp veya kapayabiliyorsunuz. FixWin yazılımının bir diğer olumlu yanı ise son derece basit bir kullanıcı arayüzüne sahip olması. FixWin yazılımını cihazlarınıza BURADAN indirebilirsiniz.

Ultimate Windows Tweaker 4 son derece ideal bir uygulama Windows işletim sisteminizi isteğinize göre özelleştirmenize olanak sağlıyor.  Görsel bakımdan işletim siteminizde Ultimate Windows Tweaker 4, kullanarak Görev çubuğu, Windows’un içerik menüsü gibi öğelerinin görünümünü değiştirebilirsiniz.

ShutUp10 uygulaması, Microsoft’un son işletim sistemi Windows 10’a eklediği can sıkıcı olan açılır pencereleri ve bunun yanın da dikkat dağıtan gereksiz detayları azaltmaya yarıyor. ShutUp10 Windows 10 işletim sisteminde bulunan bazı gizlilik sorunlarına da kolay çözümler getiriyor.

windows-10-isletim-sistemi-sorun-cozucu-uygulamalari-3

Complete Internet Repair aracı yaşadığınız sorunlarınızı bulmaktan daha çok çözüm üretme odaklı olarak tasarlanmış. Complete Internet Repair, internet üzerinde sorunlarını çözmenizi sağlayacak araçlara ulaşmanızı sağlayan kısayollar öneriyor. Windows işletim sisteminizin varsayılan olarak kullanıma sunulan ağ sorunlarını tanımlama aracıyla interneti sorunlarınızı çözemediyseniz Complete Internet Repair bu konuda size oldukça yardımcı olabilir. Complete Internet Repair cihazlarınıza BURADAN indirebilirsiniz.

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  • PAYLAŞ


Böldüğüm için üzgünüm ama,


2 dk’dan daha fazla bir süredir sitemizdesiniz.Bir beğeniyi hakettiğimizi düşünüyoruz 😉