• PAYLAŞ

Kadın Girişimcilere Kredi Veren 10 Banka

  • 18/10/2016 - 16:35
  • 0 Yorum
  • 870 görüntüleme

Kadın Girişimcilere Kredi Veren 10 Banka

Kadınların ekonomik faaliyetler içerisinde sokmak özellikle son yıllarda çok sayıda çalışma bulunuyor. Bu çalışmaların birçoğu devlet destekli olmasına rağmen özel finans kuruluşları da kadın girişimcilere ekonomik olarak destek sağlamak için uygun oranlarla kredi imkanı sunuyorlar. Kadın girişimcilere hibe haricinde bulabilecekleri uygun oranlı krediler hakkında bilgi vereceğimiz bu yazıyı dikkatli okumalarını istiyoruz. Bu yazıdan ilham alan kadın girişimci hikayeleri bizimle paylaşmaları bizi mutlu edecektir.

İlk olarak devlet hibelerinden yararlanmak isteyen kadınların yapmaları gerekenlere değinelim. Uygulamalı girişimcilik eğitimi almaları ve bu eğitimin ardından hibe için başvuru yapmaları gerekiyor. Devletten aldığınız hibe sizin için yeterli gelmiyorsa alternatif yollar için yazımızın devamını okumalısınız.

kadin-girisimcilere-destek-programi-1

  1. Finansbank Destek Kredisi

Hiçbir teminat şartı aramadan isteyen tüm kadın girişimcilere kredi imkanı sağlanıyor. Avrupa İmar ve Kalkınma Bankasından 50 minyon Euro para alan bankanın yaklaşık 2000 kadının bu destekten yararlanmasını sağladığını bilmeniz gerekiyor. 36 ay vade ve uygun ödeme fırsatı sunuluyor.

  1. Vakıfbank Destek Kredisi

Aynı Avrupa bankasından fon temin etmeyi başaran Vakıfbank, ilk bankamıza göre daha fazla imkan sağlıyor. 84 ay vade ve uygun faiz oranlarını krediyi cazip hale getiriyor. Bu krediden yararlanmak isteyen işletmelerin 250’in altında eleman çalıştırması gerekiyor. Belirli bir ciroyu geçmemesi ve ülke sınırları içinde faaliyet göstermesi diğer istenen şartlar arasındadır.

  1. TEB Destek Kredisi

Gene aynı bankanın yardımı ile kadın girişimcilere destek sağlanıyor. Maksimum 125 bin TL kredi sunan bankanın. Geri ödeme seçeneklerini 36 ay ile sınırladığını söyleyebiliriz. Bu miktar için banka girişimcilerden herhangi bir teminat istemiyor.

  1. İş Bankası Kredi Desteği

EBRD olarak kısaltılan Avrupa bankasının destek verdiği bir başka bankada iş bankasıdır. Uygun oranlarla verilen kredi ile işinizi kurmanıza ya da büyütmenize yardım etmek hedefleniyor. Bu destekten yararlanmak isteyen şirketlerin yüzde 51 oranında bir bayana ait olması gerekiyor.

  1. Garanti Bankası Destek Kredisi

Elinde bulunan teminatlarını Altın hesabına yatıran kadın girişimcilere uygun oranda kredi desteği sağlanıyor. Teminatlı bir şekilde sağlanan kredi ile birlikte bankanın bünyesinde bulunan Kadın girişimci destek paketi adlı ürün ile de destek verilmesi amaçlanıyor.

  1. Ziraat Bankası Kredi Desteği

Kadın girişimcisi kredi şartları en uygun olan bankalar arasında devlet bankası bulunuyor. Hazine destekli sağlanan 60 ile 96 ay arasında desteklenen kredi imkanları ile dikkat çekiyor. Ayrıca Kadın girişimci destek paketi adı altında sağlanan kredi seçeneklerinde hiçbir bankacılık ücretini ödemek zorunda kalmıyorlar.

  1. ABank Kredi Desteği

Hollanda Kalkınma Bankası ve Uluslar arası Finans Kurumundan sağladığı fonlarla kadın girişimcilere kredi imkanı sunuyor.  Taksit sayısı en az 6 en fazla 60 ay olacak şekilde kredi imkanı sağlıyor.

  1. Denizbank Kredi Desteği

Kadın girişimcilere en çok destek sağlayan bankalardan birisidir. 36 ay vade seçeneği ile 125 bin TL’ye kadar kredi imkanı sunuyor. Ayrıca kadın girişimcilerin işletme sermaye ihtiyaçlarını karşılıyor.

  1. YapıKredi Kredi Desteği

Çok farklı ödeme seçenekleri ile kadın girişimcilere sunduğu kredi desteği ile dikkat çekiyor. İlk 3 ay ödemesiz, ara ödemeli, ayda yada 3 ayda bir ödemeli  ve 6 ayda bir ödemeli kredi seçenekleri sunuluyor. Verilecek kredi desteğinin bir üst sınır bulunmuyor.

  1. Halkbank Kredi Desteği

Devlet bankası 30 bin ile 75 bin TL arasında 48 ay geri ödeme imkanı sunduğu kredileri kadın girişimcilerin kullanımına sunuyor. Daha fazla bilgi için tüm bankaların şubelerine giderek yada müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek bilgi sağlayabilirsiniz.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  • PAYLAŞ


Böldüğüm için üzgünüm ama,


2 dk’dan daha fazla bir süredir sitemizdesiniz.Bir beğeniyi hakettiğimizi düşünüyoruz 😉