• PAYLAŞ

Snapchat’te Kullanıcı Engelleme Nasıl Yapılır ?

  • 08/02/2017 - 14:48
  • 2 Yorum
  • 381 görüntüleme

Snapchat’te Kullanıcı Engelleme Nasıl Yapılır ?

Snapchat kullanıcılarına sunduğu özellikler arasında kaybolan fotoğraflar bulunuyor. Yakın zaman da bir çok kullanıcı tarafından dillendirilen sorunlar arasında tanımadıkları yada takipçi olarak eklenen kullanıcılardan, bazıları tarafından kaybolan fotoğraflar kötü amaçlı olarak kullanılıyor. Bir saniye içerisinde kaybolan görüntüler sizi bir anda şoka sokabilir ve ekran görüntüsü alınmadığınız müddetçe varlığı ispat edilemeyen bu durumdan tam olarak kurtulmanın yolu kullanıcıyı engellemek olacaktır. Bu yazımızda Snapchat uygulamasında istenmeyen kullanıcıları nasıl engelleyebileceğinizi detayları ile sizlere aktaracağız.

Snapchat Kullanıcı Bloklama İşlemi Nasıl Yapılır ?

Snapchat uygulamasında bir kullanıcıyı bloklarsanız arkadaş listenizden silinir aynı zaman da arkadaşları listesinden silinirsiniz bu sayede size mesaj göndermesi de engellenir, yapılan bu işlemler ile beraber size ait hikayeleri göremez ve sizi tekrar arkadaş olarak ekleyemez.

 

Bu işlemi gerçekleştirmek için birkaç yol bulunuyor. Engellemek istediğiniz kullanıcı  size kısa süre önce snap attıysa sohbet ekranında bulunan adlarına uzun tıklayın ve ekranda sağ üstteki çark sembolüne basın. Bu işlemin ardından Bloklama komutu verin ve işlemi onaylayın. Bu işlem sonucunda kullanıcı engellenecek ve arkadaş listenizden otomatik olarak silinecek.

Silmek istediğiniz kullanıcı size yakın zamanda Snap atmamışsa ana ekran üzerinde alta doğru inin ve arkadaşlarım sekmesine tıklayın. Ardından engellemek istediğiniz ismi bulun ve üzerinde uzun basıp beliren menüden çark simgesine tıklayın. Açılan seçeneklerden Blok seçin ve işlemi onaylayın. Bu işlem sonucunda kullanıcı engellenecek ve arkadaş listenizden otomatik olarak silinecek.

Snapchat Uygulamasında Blok Kaldırma İşlemi Nasıl Yapılır ?

Snapchat uygulamasında Bloklanan bir kullanıcının engelini kaldırmak için Snapchat ana ekranından alta doğru inin ve ekranınızda sağ üstte beliren çark simgesine tıklayın. Ekranınızda açılan ayarlar menüsünde bulunan seçeneklerden  Bloklananlar satırı üzerine tıklayın.

Ekranınızda açılan listede beliren engellenmiş kullanıcıların adlarının sağ kısmında bulunan çarpı işaretine basın ve ardından engellemeyi kaldırın. Burada bilmeniz gereken engellemeyi kaldırmış olsanız dahi bu kullanıcılar arkadaş listenize geri dönmeyecek. Önceden Blokladığınız kullanıcılar arkadaş listenize eklemeniz için yeniden bu kullanıcılara istek göndermeniz gerekmektedir.

 

[Toplam:0    Ortalama:0/5]
  • PAYLAŞ


  • Eray - 19/03/2017 - 22:01

    Merhabalar.Ben rehberimdeki kişilere arkadaşlık yollayabiliyorum ama yolladığım bazı kişilerde ekle butonuna bastığımda dönen çark işareti var ve ekleyemiyor nedeni nedir acaba ?

    Cevapla
  • Eray - 19/03/2017 - 21:57

    Ben rehberimdeki kişilere arkadaşlık isteği yollarken ekle butonuna basıyorum bekliyor dönen çark var başka bi hesaptan ise arkadaşlık yollayabiliyorum nedeni nedir acaba ?

    Cevapla
  • Böldüğüm için üzgünüm ama,


    2 dk’dan daha fazla bir süredir sitemizdesiniz.Bir beğeniyi hakettiğimizi düşünüyoruz 😉