• PAYLAŞ

WhatApp Kullanıcısı Nasıl Takip Edilir ?

  • 18/07/2016 - 14:29
  • 0 Yorum
  • 830 görüntüleme

Teknolojinin gelişmesi ile beraber hayata özel gizlilikler de neredeyse ortadan kalkmaya hatta imkansız hale gelmeye başladı diyebiliriz. Son zamanların popüler uygulaması Whatsapp milyonlarca kullanıcıya sahip sosyal paylaşım ağı. Whatsapp kullanıcısı iseniz başka bir kullanıcı tarafından takip edilmeniz veya takip etmeniz mümkün sizlere bu sistemin nasıl çalıştığını detayları ile anlatacağız. Whatsapp’ da istediğiniz sadece bir kişiyi takip edebilmeniz mümkün Whatsapp kullanıcısı olan izleyeceğiniz kişi ne zaman Whatsapp uygulamasını kullanıyor ne zaman Whatsapp uygulamasını kapatmış bunlardan her dakika haberdar olmanız mümkün veya sizin üzerinizde kullanılıyorsa sizden haberdar olmaları aynı olasılıkta mümkün. Whatsapp uygulaması kullanımım şartlarının detaylarına baktığınız da bunu yapmanız kesinlikle kullanım şartlarına aykırı desteklemez fakat teknolojinin gelişmesi ve 3. part yardımcı uygulamalar bu işlemleri gerçekleştirmenize imkan sağlıyor.  Whatsapp’ta kullanıcı olan bir kişiyi takip etmek için ilk olarak Google Play girerek Whatsdog adlı 3.part yardımcı uygulamayı indirmeniz gerekiyor.

whatsapp-kullanıcı-nasıl-takip-edilir?

WhatsDog uygulamasını Android cihazınıza indirip, kurup ve yükledikten sonra uygulamanızı açıyoruz buradan sonraki adımlar neredeyse otomatik olarak ilerliyor diyebiliriz.

WhatsDog uygulamasını yükleyip aktif edip başlattığınızda karşınıza Whatsapp kişi listeniz gelecek. Buradan listeden Whatsapp’ ta takip etmek istediğiniz kişinin üzerine gelerek işaretliyoruz. Bu işlemi tamamlayıp ilerlediğinizde artık 3. part Whatsdog yardımcı uygulamasında Whatsapp’ta ki listeden seçtiğiniz kişiyi takip etmeye başlamış oluyorsunuz. Şuan için uygulama yalnızca Whatsapp’ta seçtiğiniz 1 kişiyi takip etme imkanı sunuyor. WhatsDog 3.part yardımcı uygulaması aynı zamanda takip ettiğiniz kişi hakkında ne kadar Whatsapp kullandığından haftalık, aylık ve günlük gibi istatistikler tutarak sizleri bilgilendiriyor.  Whatsapp’ta listenizden seçip takip ettiğiniz kişi hangi sürelerde  Whatsapp ta çevrimiçi olursa Whatsdog uygulaması bunu algılıyor ve sizin için sisteme kaydediyor siz bu özellik sayesinde ne zaman isterseniz uygulamayı kullanarak kayıtlı olan bu bilgileri görebiliyorsunuz.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  • PAYLAŞ
ETİKETLER :


Böldüğüm için üzgünüm ama,


2 dk’dan daha fazla bir süredir sitemizdesiniz.Bir beğeniyi hakettiğimizi düşünüyoruz 😉