• PAYLAŞ

Swarm Hesap Silme Nasıl Yapılır ?

  • 23/07/2016 - 21:27
  • 0 Yorum
  • 427 görüntüleme

İnternetin hayatımızın içine girmesi ile birlikte birçok farklılık yaşadık. Bunlardan birisine de akıllı telefonlar yardımı ile yer bildirimi yapma uygulamalarını kullanarak bulunduğumuz konumu bizi takip eden herkese bildirerek yaptık. Bu uygulamaların atası olan foursquare tarafından çıkarılan Swarm uygulamasını akıllı telefonu olan ve kullanmayan neredeyse yoktur. Temel olarak bir yer bildirim uygulaması olan program aynı zamanda arkadaşlarınız ile yarış yapmanıza yardımcı oluyor. En çok kim geziyor ve en çok kim altın toplayarak o haftayı lider bitiyor liste olarak görebiliyorsunuz. Gittiğiniz yerlere sizden önce gidenlerin yaptıkları yorumları okuyabiliyor ya da gitmeden o yer hakkında bilgi sahibi olabiliyorsunuz.

swarm-foursquare

Ancak gün geldi bu uygulamayı kullanmaktan sıkıldınız. Ve kaldırmak istiyorsunuz. Bu yazımızda sizlere Swarm’ı tamamen kaldırmak için neler yapmanız gerektiğini anlatacağız. Bir çok sosyal medya uygulamasında kullanılan hesabı dondurma seçeneği bu uygulamada bulunmuyor. Onun yerine uygulamayı tamamen silmeniz gerekiyor.

En önemli detay tablet ya da akıllı telefonlar yardımı ile Swarm uygulamasının silmenin mümkün olmadığıdır. Farklı yollar izleyerek silme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.  Silme işlemini yapmak için bilgisayarınız yardımı ile Foursquare web sayfanıza giriş yapmanız gerekiyor. Giriş yaptıktan sonra hesap silme işlemini gerçekleştirmenize yardımcı olacak bağlantı sistemini bulmalısınız. Buna tıkladığınızdan size farklı bir siteye yönlendirilecektir. Bu siteye swarm bilgileriniz ile giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra size Foursquare ve Swarm’dan neden ayrılmak istediğiniz sorulacaktır.

Bu soruya gerektiği şekilde basit cevaplar verin. Bu kısmı geçtikten sonra sayfanın altında bulunan Delete Account sekmesine tıklayarak hesabınızı silin. Yapacağınız tüm işlemler bundan ibarettir. Önemli bir detay hakkında sizlere bilgi verelim. Swarm uygulamasına Facebook hesabı ile giriş yapmış olan kişilerin bu şekilde silme girişimi yaptıklarında Delete Account sekmesini göremeyeceklerini söyleyelim. Bunun için Swarm’da ilk olarak yeni bir şifre oluşturmaları gerekiyor. Daha sonra yukarıda anlattığımız işlemleri tekrarlamak yolu ile hesaplarını kalıcı olarak silebilirler. Birçok uygulama kullanıcılarını kaybetmemek için üyelik silme işlemlerini zorlu hale getiriyor. Farklı yollar uygulayarak silme işlemini gerçekleştirmek zorunda kalıyoruz.

[Toplam:0    Ortalama:0/5]
  • PAYLAŞ
ETİKETLER :


Böldüğüm için üzgünüm ama,


2 dk’dan daha fazla bir süredir sitemizdesiniz.Bir beğeniyi hakettiğimizi düşünüyoruz 😉