• PAYLAŞ

Yeni Yıl Diyeti Nasıl Yapılır?

  • 03/01/2017 - 08:36
  • 0 Yorum
  • 863 görüntüleme

Yeni Yıl Diyeti Nasıl Yapılır?

Yeni bir yıla sonunda girmeyi başardık. Tabi ki fazla kilolarımız da bizimle birlikte bu yıla girdi. Önümüzde ki 2-3 ay havaların soğuk olacağı için kilolarımızı saklamakta zorluk yaşamayacağız. Ancak yaz dönemine fit girebilmeniz için şimdiden önlemlerinizi almanız önemlidir. Aksi taktirde büyük sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Bu yayında sizlere yenil yıl diyeti hakkında bilgi vereceğiniz. Bu diyet sayesinde 4 hafta içerisinde vücudunuzda ki fazla kilolardan kurtularak 1 beden incelmenizin yolunu anlatmaya çalışacağız. Bu diyetin 25-35 yaşında ki insanlar tarafından uygulanması gerektiğini, fiziksel ve sağlık yönünden hiçbir problemlerinin olmamasının çok önemli olduğunu söylemeliyiz. Farklı bir sorununuz varsa bir diyetisyene gitmenizi tavsiye edebiliriz.

  1. Hafta

İlk haftamızda uygulayacağınız programı anlatalım. İlk olarak kahvaltı menünüzde süt, yulaf ezmesi, bal ve muz bulunmalıdır. Yeterli miktarı siz belirlersiniz aşırıya kaçmamanız gerekiyor. Öğle yemeğinde çorba mutlaka olmalıdır. Çorbanın içerisinde tavuk ya da et suyu kesinlikle olmamalıdır. Sebze yemeği ve kefir bulunmalıdır. Öğle ile akşam yemeği arasında ara öğün bulunmalıdır. Bu ara öğünde mayasız kraker ve 1 dilim peynir yiyebilirsiniz. Akşam yemeğinde ise ızgara biftek ya da ızgara köfte yiyebilirsiniz. Bununla birlikte bol salata ve mayasız kraker de yiyebilirsiniz. Bu sizin ilk haftalık diyet programınız olacaktır.

2.Hafta: Kahvaltıda yağsız omlet, lor peyniri, tahıllı ekmek ve bol söğüş sebze yiyebilirsiniz. Öğlen peynir ya da ızgara tavuk ile salata ve tahıllı ekmek. Öğle ara öğünde probiyotik yoğurt, muz ve mandalina ve son olarak akşam kurubaklagil yemeği, bulgur pilavı veya makarna ve ayran içebilirsiniz.

3.Hafta: Kahvaltı tahıllı ekmek ile yapılan peynirli tost, sebze, öğlen ızgara et haşlanmış sebze, ara öğünde süt ve gevrek yiyebilirsiniz. Akşam yemeğinde ıspanak, kabak yada pazı yemeği, tahıllı ekmek ve cacık tüketebilirsiniz.

4.Hafta: Kahvaltı için probiyotik yoğurt, meyve ve badem yiyerek başlayın. Öğlen çorba, sebze yemeği, tahıllı ekmek, yoğurt, ara öğünde tahıllı kraker yiyebilirsiniz. Akşam yemeğinde 1 kepçe çorba, 100 gram tavuk, balık ya da et ve bol salata tüketebilirsiniz. Gece yatmadan öncede kefir tüketebilirsiniz.

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  • PAYLAŞ


Böldüğüm için üzgünüm ama,


2 dk’dan daha fazla bir süredir sitemizdesiniz.Bir beğeniyi hakettiğimizi düşünüyoruz 😉